Mil-Enerji Sen Konya Büyükşehir'den tüm memurlar için toplu taşımada indirim istedi

Mil-Enerji Sen Konya Büyükşehir'den tüm memurlar için toplu taşımada indirim istedi

Mil-Enerji Sen Konya Şubesi, Konya Büyükşehir Belediyesi'nden öğretmenlerde olduğu gibi tüm kamu çalışanlarının toplu taşıma hizmetlerinden indirimli faydalanabilmesi talebinde bulundu

Mil-Enerji Sen Konya İl Başkanı Mehmet Ali Pancar, Konya Büyükşehir Belediyesinden tüm memurların toplu taşıma hizmetlerinde indirimden yararlanması için talepte bulundu.

Konya Büyükşehir Belediyesi'ne iletilen talebin içeriğinde şu ifadelere yer verildi:

Bilindiği üzere ilinizde Öğretmenlerimiz, Başkanlığınız uhdesindeki Toplu taşıma hizmetlerinden indirimli tarifeden faydalanmakta olup bu uygulamanız tüm Kamu Çalışanları nezdinde büyük memnuniyet uyandırmaktadır.

Ayrıca Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrıları üzerine Konya Büyükşehir Belediyesi olarak su ücretleri ile ilgili almış olduğunuz yüzde 14 indirim kararı Türkiye genelinde yankı bulmuş olup takdire şayandır.

Ekonomik koşullar nedeniyle zorlu bir sınavdan geçtiğimiz bu süreçte Konya'da Kamu Kurum ve Kuruluşlarında görev yapmakta olan bütün memurların temennileri de başkanlığınızın öğretmelere sunmuş olduğu toplu taşıma indirimlerinden kurum ve meslek grubu ayrımı yapılmadan bütün Memurların da faydalandırılmaları yönündedir.

Başkanlığınızca da uygun görülmesi halinde Konya İli genelindeki Kamu Kurum ve Kuruluşlarında görev yapmakta olan bütün Memurların toplu taşıma araçlarından indirimli olarak yararlanabilmeleri hususunda; bilgilerinizi ve gereğini arz ederiz.

.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.