Mil-Diyanet Sen LGBT derneklerinin kapatılması için İçişleri Bakanlığı'na dilekçe verecek

Mil-Diyanet Sen LGBT derneklerinin kapatılması için İçişleri Bakanlığı'na dilekçe verecek

Mil-Diyanet Sen Başkanı Celaleddin Gül, 1 Şubat pazartesi günü İçişleri Bakanlığı’na LGBT derneklerinin kapatılması için dilekçe vereceklerini duyurdu.

Manevi İlkeli Liyakatli Diyanet ve Vakıf Çalışanları Sendikası (Mil-Diyanet Sen) Başkanı Celaleddin Gül, pazartesi günü İçişleri Bakanlığı’na LGBT derneklerinin kapatılması için dilekçe vereceklerini açıkladı.

1 Şubat 2021 pazartesi günü saat 14.00'te İçişleri Bakanlığı’na LGBT derneklerinin kapatılması için dilekçe vereceklerini açıklayan Mil-Diyanet Sen Başkanı Gül, İçişleri Bakanı Soylu’ya sosyal medyadan yaptığı paylaşımla şu mesajı iletti:

“Sayın @suleymansoylu ! Lütfen içişleri bakanı olarak yetkinizi kullanın ve şu ahlaksız Lut kavmi artığı LGBT derneklerini kapatıp tüm faaliyetlerini durdurunuz. Bu aziz millet sizden bunu bekliyor. Şimdi değilse ne zaman?”

‘İÇİŞLERİ BAKANLIĞIMIZA DİLEKÇE VERİYORUZ’ 

Celaleddin Gül, “Mil Diyanet-Sen olarak harekete geçmenin zamanının geldiğini ifade ediyor ve ülkemizde faaliyet gösteren eşcinsel LGBT derneklerinin kapatılması ve tüm faaliyetlerinin yasaklanması için içişleri bakanlığımıza dilekçemizi sunuyoruz. 1 Şubat 2021 Pazartesi günü ve saat 14.00’de içişleri bakanlığı önünde tüm basın ve sivil toplum kuruluşlarıyla destek vermeye davet ediyoruz. Çünkü ‘önce ahlak ve maneviyat’ kamuoyuna saygıyla duyurulur” açıklamasında bulundu.

İstanbul Valiliği de gözaltına alınan Boğaziçili öğrencilerle ilgili yaptığı açıklamada, eylemdeki LGBT bayrağını suç unsuru olarak göstermişti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum