Migros'un Konya’daki 17'nci mağazası açıldı

Migros'un Konya’daki 17'nci mağazası açıldı

Migros 5M Migros mağazası M1 Konya AVM’de hizmete girdi

Türkiye’nin dört bir köşesinde tüketicilerin değişen ihtiyaçlarına hızla cevap verebilen ürün portföyüyle 67 yıldır hizmet veren Migros, Konya’daki 17. mağazasını açtı. Konyalıların, tüm temel ihtiyaçlarını Migros kalitesi ile en uygun fiyatlarla sunan 5M Migros mağazası, M1 Konya AVM’de yer alıyor.

Mağaza, ürün çeşitliliği ve hizmet kalitesini, sıcak ve keyifli bir alışveriş ortamında sunuyor

Haftanın 6 günü 10:00-21:00, Pazar Günü ise 10:00-17:00 saatleri arasında hizmet verecek olan Yazır Mah. M1 Konya AVM 5M Mağazası, 3462 m2 alanı ile müşterilerine hızlı ve kolay alışveriş imkanı sunuyor. Zengin çeşitli taze ürün gruplarının sağlıklı ve hijyenik koşullarda satışa sunulduğu mağazada; kasap ve şarküteri reyonlarının yanı sıra, sebze-meyve,k.yemiş, balık, kuru gıda, kozmetik, sağlık, renkli kozmetik, elektronik ve züccaciye reyonları bulunuyor. 25.000 çeşit ürünün satışa sunulduğu mağazada; iyi tarım, iyi et ve en iyi kalitede ürünler güler yüzlü hizmet anlayışı ile müşterilere ulaşıyor.

Benzersiz hizmet kalitesi, öncü uygulamaları, zengin ürün çeşitliliği ve aile bütçesine katkıyı esas alan fiyatlandırmasıyla tüketicilerine eşsiz bir alışveriş deneyimi sunan Migros, kurulduğu günden bu yana her zaman güvenilen ve tercih edilen ilk adres olmak hedefiyle çalışmalarını sürdürüyor. Tüm paydaşları için değer yaratan; topluma ve çevreye duyarlı faaliyetlerde bulunan Migros’un Türkiye’nin 81 ilinde yaklaşık 2400 mağazası bulunuyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.