Midyat'taki bombalı araçla terör saldırısı

Midyat'taki bombalı araçla terör saldırısı

Bolu Valisi Baruş, saldırıda şehit olan polis memuru Şerife Özden Kalmış'ın ailesini ziyaret ederek başsağlığı diledi

BOLU (AA) - Bolu Valisi Aydın Baruş, Mardin'in Midyat ilçesinde, emniyet müdürlüğüne düzenlenen terör saldırısında şehit düşen polis memuru Şerife Özden Kalmış'ın ailesini ziyaret ederek, başsağlığı diledi.

Vali Baruş, İl Emniyet Müdürü Mustafa Kızılkaya ile birlikte şehit polis memuru 31 yaşındaki Şerife Özden Kalmış'ın, Beşkavaklar Mahallesi'nde bulunan baba evini ziyaret etti.

Ziyarette Kalmış'ın babası İbrahim Sütçü ve ağabeyi İsmail Sütçü ile görüşen Baruş, aileye başsağlığı dileklerini iletti.

- "Şehitlerimizin fedakarlığı sayesinde terör belasını aşacağız"

Ziyaretin ardından gazetecilerin sorularını cevaplandıran Baruş, şehit polis memurunun hamile olduğu yönündeki bir soru üzerine, kendisine de bu yönde bilgi geldiğini söyledi.

Midyat’ta yapılan kalleş bombalı saldırı sonucunda şehit olan Şerife Özden Kalmış'ın naaşının memleketi Kastamonu’nun Araç ilçesinde defnedileceğini belirten Baruş, şehidin babasına ve ağabeylerine de başsağlığı diledi. Baruş, "Şehitlerimizin fedakarlığı sayesinde inşallah bu terör belasını aşacağız. Ben geride kalan tüm yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyorum." diye konuştu.

Şehit polis memurunun ailesi, Vali Baruş'un ziyaretinin ardından, memleketi Kastamonu'ya gitmek üzere yola çıktı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :