Midyat'taki bombalı araçla terör saldırısı

Midyat'taki bombalı araçla terör saldırısı

Saldırıda şehit olan polis memuru Şerife Özden Kalmış'ın ailesine acı haber verildi

BOLU (AA) - Mardin'in Midyat ilçesinde, emniyet müdürlüğüne düzenlenen terör saldırısında şehit düşen polis memuru Şerife Özden Kalmış'ın baba ocağında yas var.

Beşkavaklar Mahallesi'nde ikamet eden şehit polis memuru 31 yaşındaki Şerife Özden Kalmış'ın babası İbrahim ve abisi İsmail Sütçü'nün evlerine giden Bolu İl Emniyet Müdürlüğünde görevli bir şube müdürü ve sağlık ekipleri, aileye acı haberi verdi.

Şehitin ailesinin yaşadığı binanın balkonuna Türk bayrağı asıldı.

Şehit polis memurunun abisi İsmail Sütçü, gazetecilere teröre bir son vermek gerektiğini belirterek, "Her gün bir ocak sönüyor. Artık bıktık. Kardeşim şehit oldu. Yüksek bir mertebeye ulaştı." diye konuştu.

Sütçü, kardeşiyle uzun zamandır yüz yüze görüşemediğini de belirterek, "Telefonla görüşebiliyorduk. Midyat uzak olduğu için yüz yüze görüşemiyorduk. Orada görev yapmaya başlayalı 2 yıl oldu." dedi.

- "Abdullah Gül'ün yakın korumasıydı"

Kardeşinin Mardin'e tayin olmadan önce Ankara'da görev yaptığını ifade eden Sütçü, "Daha önce Sayın Abdullah Gül’ün Cumhurbaşkanlığı döneminde yakın korumasıydı. Şark görevi olarak oraya tayini çıktı. Eşi de polis, ikisi de Midyat’ta görev yapıyorlar." değerlendirmesinde bulundu.

Sütçü, kardeşinin cenazesinin, memleketleri Kastamonu’nun Araç ilçesine bağlı Hisarcılar köyüne defnedileceğini de sözlerine ekledi.

Midyat'taki bombalı araçla terör saldırısı

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :