MHP'nin Seçim Beyannamesi Açıklandı

MHP'nin Seçim Beyannamesi Açıklandı

MHP, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi için seçim beyannamesini açıkladı. Parti, "Yeni Tehditler ve Türkiye'nin Bekası", "Üretken Belediyecilik Vizyonu" ve "Afet ve Krizlere Hazırlıklı, Çevre Dostu Güçlü Şehirler" temalarıyla seçmene sesleniyor.

"Yeni Tehditler ve Türkiye'nin Bekası" Ana Teması

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi için partisinin seçim beyannamesini açıkladı. Beyannamede öne çıkan ilk tema, "Yeni Tehditler ve Türkiye'nin Bekası." Durmaz, dünyadaki sosyal hareketlerin toplum düzenini bozmaya yönelik artışına dikkat çekerek, Türkiye'nin bu tehditlere karşı birlik ve bütünlük içinde durması gerektiğini vurguladı. Cumhuriyetin Yüzüncü Yılına ithafen 100 maddeyle seçime gireceklerini belirten Durmaz, milli güvenliğe yönelik tehditlere karşı kararlılıkla duracaklarını ifade etti.

"Üretken Belediyecilik Vizyonu" İkinci Tema

Seçim beyannamesinin ikinci ana teması "Üretken Belediyecilik Vizyonu" olarak açıklandı. Durmaz, MHP'nin belediyecilik anlayışının, milletin yerel ihtiyaçlarını etkin ve verimli şekilde karşılamayı, vatanın her karış toprağını mamur etmeyi ve kamu hizmetlerinden eşit ve adil bir şekilde yararlanmayı temel aldığını belirtti. Belediye hizmetlerinde dijital teknoloji ve yapay zekâ gibi gelişmelerin kullanılmasının önemine vurgu yaparak, MHP'nin yerel yönetimdeki yarım asırlık tecrübesiyle başarılı çalışmalarına devam edeceğini dile getirdi.

"Afet ve Krizlere Hazırlıklı, Çevre Dostu Güçlü Şehirler" Üçüncü Tema

Beyannamenin üçüncü ana teması ise "Afet ve Krizlere Hazırlıklı, Çevre Dostu Güçlü Şehirler" olarak belirlendi. Durmaz, Türkiye'nin deprem riskine karşı hazırlıklı olması gerektiğini vurgulayarak, güçlü ve dirençli şehirlerin kurulması gerektiğini ifade etti. Ayrıca, iklim değişikliği kaynaklı doğal afetlere karşı da önlemler alınması gerektiğini belirterek, 81 ilin ekolojik ve yeşil şehir altyapısının yeniden ele alınması çağrısında bulundu.

MHP'nin 9 İlkesi:

Üretken Belediyecilik ve Yerel Ekonomi
Üretken Belediyecilik ve Dirençli Şehirler
Üretken Belediyecilik ve Kadın, Aile, Çocuk
Üretken Belediyecilik ve Emekliler/Yaşlılar
Üretken Belediyecilik ve Altyapı, Ulaşım, Çevre, Enerji
Üretken Belediyecilik ve Akıllı Dijital Şehirler
Üretken Belediyecilik ve Güvenli, Yaşanabilir Şehirler
Üretken Belediyecilik ve Sosyal Destekler
Üretken Belediyecilik ve Katılım

MHP, seçim sürecinde bu temel ilkeleri üzerine inşa ederek Türkiye'nin geleceğine dair projelerini seçmene sunmaya hazırlanıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.