MHP’nin Karapınar Seçim Bürosu açıldı

MHP’nin Karapınar Seçim Bürosu açıldı

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Av. Tarık Taşcı Karapınar’da Seçim Karargahı’nın açılışını yaptı

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Av. Tarık Taşcı Karapınar’da Seçim Karargahı’nın açılışını yaptı. İl sekreteri Semih Akgül ve başkan yardımcıları ile birlikte Karapınar’a gelen Taşcı İlçe Başkanı Erhan Zengin, Belediye Başkan adayı Halil Aker ve kalabalık partili grubu tarafından karşılandı. Daha sonra seçim karargahının açılışına geçildi. Açılışta konuşan Taşcı, “Karapınar, coğrafi konumu, ulaşım kolaylığı, sosyal yapısı göz önüne alındığında en kolay ve en çok hizmet alması gereken ilçelerimizden bir tanesidir. Ancak bugüne kadar hakkettiği hizmeti alamayan Karapınar ilçemiz bir türlü arzu edilen yaşam seviyesine kavuşamamıştır.

Belediyecilik, halka hizmet Hakka hizmet anlayışı içerisinde, Allah’ın rızasını, toplumun duasını kazanabilmek için yola çıkılması ve bu yolda da gerekli bilgi birikimi, liyakat, vizyon ve donanıma sahip olunması halinde başarılı olunabilecek bir hizmet alanıdır.

Hemen yakınınızda olan komşu ilçeniz Ereğli başta olmak üzere, Seydişehir, Kadınhanı, Çumra, Bozkır ilçelerimiz 2009 yılından bu tarafa MHP’li belediye başkanları tarafından yönetilmektedir. Geriye kalan birçok ilçede iktidar partili belediye başkanları tarafından idare edilmektedir. Ancak 5 yıl sonunda Konya ilçelerimizin aldığı hizmet ve halkın memnuniyet oranlarına bakınca MHP’li belediye başkanlarının tamamı öndedir ve liderdir. Bunu Ereğli ile yakın ilişkilerinizden dolayı en iyi görenlerin siz olması gerekir.

Sizlerin desteği, Cenab-ı Allah’ın takdiri ile Halil Aker Bey’e Karapınar Belediye Başkanlığı nasip olduktan sonra kendi liyakat ve yetenekleri ile MHP’nin üretken belediyecilik ilkesi birleştirip, sizlerle istişare ederek, sorunları birebir yerinde tespit edip çözümünü üreterek Karapınar’a hakkettiği hizmeti vereceğine bizler inanıyoruz. 30 Mart akşamı Karapınar’ı MHP’ne hediye etmenizi sizlerden istiyoruz. Bu yolda Cenab-ı Allah yar ve yardımcınız oldun. Allah’a emanet olun. Daha sonra kürsüye gelen MHP Karapınar Belediye Başkan adayı Halil Aker görev eğer şahsıma tebliğ edilirse parti kimliğimden uzak halka hizmet hakka hizmettir düsturu ile hiçbir ayrım yapmadan hizmet edeceğime söz veriyorum” dedi. Yapılan duanın ardından karargah açıldı. MHP heyeti Karapınar Ziraat Odası Başkanı Hikmet Bozaklı’yı ziyaretlerinden sonra ilçeden ayrıldılar

mhp’nin-karapinar-secim-burosu-acildi-(4).jpg