MHP'lileri Taşıyan Otobüs Kaza Yaptı: 1 Ölü, 15 Yaralı TIKLA-İZLE

MHP'lileri Taşıyan Otobüs Kaza Yaptı: 1 Ölü, 15 Yaralı TIKLA-İZLE

Ankara'daki MHP kongresine katılmak için Antalya'dan yola çıkan partilileri taşıyan yolcu otobüsü başka bir otobüsle çarpıştı. Kazada 1 kişi yaşamını yitirdi.

Ankara'daki kongreye giden MHP'lileri taşıyan bir yolcu otobüsü, kaza yapan başka bir yolcu otobüsüne arkadan çarptı Afyonkarahisar'da, iki yolcu otobüsü ve bir tırın karıştığı kazada, 1 kişi öldü, 15 kişi yaralandı.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Alınan bilgiye göre, Orhan Birinci'nin kullandığı 45 KA 7611 plakalı tıra, Sandıklı-Afyonkarahisar karayolunun 25. kilometresindeki Taşoluk beldesi yakınlarında, Zafer Ulusoy idaresindeki 07 GHA 20 plakalı özel bir firmaya ait yolcu otobüsü arkadan çarptı.

ŞOFÖR OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Ankara'daki MHP kongresine katılmak için Antalya'dan yola çıkan partilileri taşıyan Mehmet Kurutmaz yönetimindeki 07 K 0704 plakalı yolcu otobüsü de kazayı fark etmeyerek yolcu otobüsüne çarparak durabildi.Zincirleme trafik kazasında özel firmaya ait yolcu otobüsünün şoförü Ulusoy, sıkıştığı koltuğunda hayatını kaybetti.

mhp-lileri-tasiyan-otobus-kaza-yapti-1-olu-15-7101291_2232_m.jpg

YARALILAR HASTANELERE TAŞINDI

Olayda, en az 15 kişinin yaralandığı, yaralıların 112 Acil Servis ekipleri ile oradan geçen araçlar tarafından Sandıklı ve Afyonkarahisar'daki hastanelerde tedavi altına alındığı öğrenildi. Ulusoy'un cesedi ise, itfaiye ve sivil savunma ekiplerinin çalışmasının ardından sıkıştığı yerden çıkartılarak otopsi için Sinanpaşa Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

BİR ACI HABER DE HATAY'DAN

Hatay'ın İskenderun ilçesinden Isparta'ya yüzme müsabakası için giden ilkokul öğrencilerini taşıyan araç buzlanma sebebiye virajı alamayarak şarampole yuvarlandı. Kazada 1 öğrenci takla atan aracın altında kalarak feci şekilde can verdi. 13 öğrenci ise yaralandı.

HENÜZ 8 YAŞINDAYDI

Edinilen bilgiye göre Hatay'ın İskenderun ilçesinden yüzme müsabakası için ilkokul öğrencilerini Isparta'ya götüren Sabit Arıcıoğulları kontrolündeki 31 KB 747 plakalı araç saat 05.00 sıralarında Konya - Isparta Karayolu, Fele Yolu Mevkii'nde buzlanma sebebiyle virajı alamayarak şarampole yuvarlandı. Meydana gelen kazada Arda İlhan (8) isimli öğrenci takla atan aracın altında kalarak feci şekilde can verdi. 13 öğrenci ise yaralandı.

Yaralanan 9 öğrenci Şarki Karaağaç Devlet Hastanesi'nde ayakta tedavlileri yapılırken, 4 öğrencinin ise Yalva Devlet Hastanesi'ne sevk edildiği öğrenildi. Jandarma ekipleri ve savcı olay yerinde incelemelerde bulundu. Araç şöförü ise savcının emri ile gözaltına alındı. Öte yandan öğrencilerin antrenör Deniz Kümkaya kazada yara almazken öğrencilerinin başından ayrılmadığı öğrenildi. Kazada yaralanan öğrencilerin isimlerinin; Emir Peköz (9), Ceren Bulut (11), Neriman Yücel, Eda Peköz, Nisa Eylül Arbaç (9), Bora Genç (9), Azra Yörenç (9), Cansın Özkan (11), Çınar Sarıtaş (10), İlke Aktuğ (8) olduğu öğrenildi.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Etiketler :