MHP'li Kalaycı'dan yeni fuar girişimlerine tam destek

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, Konya'da düzenlenen tarım fuarını ziyaret ederek sektör temsilcileriyle bir araya geldi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, bu yıl 20. kez düzenlenen Konya Tarım Fuarı'nı ziyaret ederek sektör temsilcileriyle bir araya geldi. Kalaycı, Konya'da otomotiv ve gıda sektörlerinde düzenlenmesi planlanan yeni fuar girişimlerine MHP olarak her zaman destek vereceklerini ifade etti.

31 Mart'ta gerçekleşecek yerel seçimler öncesi Konya'da seçmenden Cumhur İttifakı adayları için destek isteyen Kalaycı, hafta sonu Konya merkez ve ilçelerinde çeşitli programlara katıldı. MHP Konya İl Başkanlığı'nın yeni binasının açılışına katılan Kalaycı, ardından Konyaspor - Adana Demirspor maçını izleyerek taraftarlarla bir araya geldi ve Ülkü Ocakları Konya İl Başkanlığı tarafından düzenlenen 'Kutadgu Bilig Ödüllü Bilgi Yarışması - Türk Gençlik Programı'na katıldı.

AK Parti'nin Karatay, Meram ve Selçuklu ilçe seçim koordinasyon merkezlerini ziyaret eden Kalaycı, ilçe başkanları ve belediye başkan adaylarıyla bir araya geldi. Ardından Konya Ticaret Odası (KTO) Uluslararası Fuar Merkezi'nde düzenlenen 20. Tarım Fuarı'nı gezdi ve sektör temsilcileriyle görüşerek fuar hakkında bilgi aldı.

Fuar gezisinde MHP Konya Milletvekili Konur Alp Koçak ve İl Başkanı Remzi Karaaslan ile parti yöneticileri de yer aldı. Konuşmasında Türkiye'nin en büyük tarım fuarının Konya'da düzenlenmesinin gurur verici olduğunu belirten Kalaycı, Konya'nın otomotiv yedek parçaları ve gıda sektörlerinde uluslararası fuar düzenlenmesi yönündeki girişimlere her zaman destek olacaklarını vurguladı. Kalaycı, yeni fuarların Konya ekonomisine katkı sağlayacağını belirterek, fuarın organize edilmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.