MHP'li 218 belediye başkanı kampa giriyor

MHP'li 218 belediye başkanı kampa giriyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), yerel yönetimlerde "üretken belediyecilik" anlayışını pekiştirmek için belediye başkanlarını Kızılcahamam'da düzenlenecek kampa çağırıyor.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 31 Mart yerel seçimlerinin ardından "üretken belediyecilik" vizyonunu pekiştirmek ve belediye başkanlarına stratejik bir bakış açısı kazandırmak amacıyla 17-19 Mayıs tarihleri arasında Kızılcahamam'da bir kamp düzenleyecek.

Kampa, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin liderliğinde 218 MHP'li belediye başkanı katılacak. Kampta, "Üretken Belediyecilik" adıyla hazırlanan seçim beyannamesi çerçevesinde, öncelikle şehircilik anlayışıyla doğal afetlere karşı belediyelerin yapması gerekenler ve kentsel dönüşüm konuları ele alınacak.

Belediye başkanlarına, "Belediyelerde Stratejik İletişim ve Yönetim Modeli" ile "Afet Riski Altındaki Alanların Dönüşümü: Riskli Yapılar ve Kentsel Dönüşüm" konularında sunumlar yapılacak. Ayrıca, küresel iklim krizi nedeniyle artan doğal afetlere karşı belediyelerin alması gereken önlemler, doğal, tarihi ve kültürel varlıkların korunması, su kaynaklarının ve çevrenin korunmasının önemi de tartışılacak başlıklar arasında yer alacak.

MHP'nin bu kampı, yerel yönetimlerde etkin ve verimli bir yönetim anlayışını teşvik etmeyi amaçlayarak, belediye başkanlarına donanım kazandırmayı hedefliyor. Bu kamp, yerel yönetimlerin vatandaşların beklentilerine daha etkin bir şekilde cevap verebilmesi için önemli bir platform olacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.