MHP'den aday olmuştu terör destekçisi HDP'nin oylarıyla koltukta oturuyor

MHP'den aday olmuştu terör destekçisi HDP'nin oylarıyla koltukta oturuyor

Daha önce MHP’den Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan ve son yapılan yerel seçimlerde aslında MHP’den kovulanların kurduğu İYİ Parti’nin adayı olan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı zor durumda bırakacak bir açıklama geldi.

Dün Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’ye yönelik karalama kampanyası yaptığı sırada çok acı bir itirafta bulunan PKK’nın siyasi kolu olarak bilinen HDP’nin Milletvekili Hakkı Saruhan Oruç’un sözleri Mansur Yavaş’ı zor durumda bırakacak türden.

29 Mart 2009 tarihinde yapılan yerel seçimlerde MHP’den Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday olan Mansur Yavaş, yüzde 27 oy alarak seçilememişti.

NE DEDİ?

HDP’nin Milletvekili Hakkı Saruhan Oruç mecliste yaptığı konuşmada Mehmet Özhaseki’ye yönelik “Özhaseki’nin bir kuyruk acısı var. Neden? Çünkü kuyruk acısı var. Çünkü Ankara’yı ona kaybettirdiğimiz için bize bela okuyor” diyerek Milliyetçi kimliğiyle tanınan Mansur Yavaş’ın terör partisinin desteğiyle iş başına geldiğini itiraf etmiş oldu.

HALEN KINAMADILAR

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, "13 tane kardeşimiz şehit edildi, içimiz yandı. Kimdi o yavrular, sizin, bizim ve çevremizdeki herkesin evlatları. Bir gün olsun ne HDP'lilerden ne onlardan (CHP) 'Kahrolsun PKK, Allah belasını versin bu lanet örgütün.' diye bir söz duymadık. Bu elbette bizim içimizi acıtır. Utanmadan 'Bu işin sorumlusu Recep Tayyip Erdoğan'dır.' demeye başladılar." dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum