MHP Selçuklu'da Güzide Çipan güven tazeledi

MHP Selçuklu'da Güzide Çipan güven tazeledi

MHP Selçuklu İlçe Başkanlığı 12. Olağan Genel kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Güzide Çipan, seçime katılan delegelerin tümünün oyunu alarak yeniden başkanlığa seçilirken, güven tazeledi.

MHP Selçuklu İlçe Başkanlığı 12. Olağan Genel kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Güzide Çipan, seçime katılan delegelerin tümünün oyunu alarak yeniden başkanlığa seçildi. 

Milliyetçi Hareket Partisi Selçuklu İlçe Başkanlığı 12. Olağan Genel kurul toplantısı 22 Ağustos 2020 tarihinde Selçuklu Kongre Merkezi Kubad Abad Toplantı Salonunda yapıldı.

Selçuklu Kongre Merkezi Kubad Abad Toplantı salonunda yapılan genel kurula MHP Genel Başkan Yardımcısı ve MHP Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, MHP Konya Milletvekili Esin Kara, MHP MYK Üyeleri Hüseyin Korkmaz, Bulduk Özdemir, MHP İl Başkanı Remzi Karaarslan, MHP İlçe Başkanları, Ülkü Ocakları Başkanı Yusuf Kasım Akta, AK Parti Selçuklu İlçe Başkanlığı Temsilcisi Doğan Cömert, STK Temsilcileri ve delegeler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının hep birlikte okunmasıyla başlayan kongrede oluşturulan divan kurulunda MHP Konya Milletvekili Esin Kara, MYK Üyeleri Hüseyin Korkmaz ve Bulduk Özdemir görev yaptı.

mhp-selcuklu-1.jpg

Protokol konuşmalarından ilk sözü alan Divan Başkanı ve MHP Konya Milletvekili Esin Kara, MHP Lideri Dr. Devlet Bahçeli’nin kongre gönderdiği mesajını okudu. Ardından sırasıyla MHP Selçuklu İlçe Başkanı Güzide Çipan, MYK Üyeleri Hüseyin korkmaz, Bulduk Özdemir, MHP İl başkanı Remzi Karaarslan ve son olarak ise MHP Genel Başkan Yardımcısı ve MHP Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, misafirlere ve delegelere yönelik yaptıkları konuşmalarında, “Cumhur ittifakının birlik ve beraberlik içerisinde devam ettiğini, Büyük ve Lider Türkiye için çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini vurguladılar. Protokol konuşmalarının ardından seçimlere geçildi.

mhp-selcuklu-2.jpg

MHP Selçuklu 12. Olağan Genel Kurulu sonunda katılımcı delegelerinin tümünün oyunu alan mevcut başkan Güzide Çipan yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

Etiketler :