MHP Meram’dan Kavuş’a tam destek

MHP Meram’dan Kavuş’a tam destek

Mustafa Kavuş, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Meram İlçe teşkilatını da ziyaret ederek, partililerle bir araya geldi.

 

31 Mart yerel seçimleri öncesi çalışmalarına devam eden AK Parti Meram Belediye Başkan Adayı Mustafa Kavuş, seçim çalışmaları kapsamında, AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular, AK Parti Meram Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Selman Avcı ve partililerle birlikte ilk olarak, Necip Fazıl Mahallesine ziyaretler gerçekleştirerek, mahalle sakinleri ve esnaflarla buluştu. Esnafların taleplerini tek tek dinleyen Mustafa Kavuş, ‘Tevazu, Samimiyet, Gayret’ sloganıyla yola çıktıklarını belirterek, gönül kıran değil her zaman gönül yapan olacaklarını söyledi.

KAVUŞ: MERAM’I HAK ETTİĞİ YERE GETİRECEĞİZ

Vatandaşların göstermiş olduğu ilgiden dolayı duymuş olduğu memnuniyetini dile getiren Kavuş, “Seçim çalışmalarımız kapsamında Necip Fazıl Mahallesinde vatandaşlarımız ve esnafımızla bir araya geldik. Göstermiş oldukları ilgiden dolayı hepsine teşekkür ederim. ‘Büyük Türkiye Yolunda, Güçlü Konya Yolunda’ vatandaşlarımızın destekleri her zaman bizim motivasyon kaynağımız olmuştur. Daha çok çalışıp, daha çok koşturarak hizmet anlamında Meram’ı hak ettiği yere getireceğiz. İnşallah teşkilatımızın ve partimizin hedefleri doğrultusunda, hepimizin yüzünü güldürecek bir sandık sonucunu elde edecek ve mart ayının sonunda iki baharı birlikte yaşayacağız” dedi.

“GÖNLÜMÜZDE KAPIMIZDA HER ZAMAN AÇIK”

Vatandaşlara hizmet götürmek ve gönüllere girmek için gece gündüz demeden çalışacaklarının sözünü veren Kavuş, “Hizmet etmek durmadan çalışmak tabi ki çok önemli ancak hizmeti nasıl yaptığınız ihtiyaçları nasıl tespit ettiğiniz de bir o kadar önemli. Muhtarlarımızla mahalle temsilcilerimizle ve en önemlisi mahallelimizle yapacağımız istişareler çalışmalara yön verecektir. Amacımız bütün Meram’ı kardeşcesine kucaklayıp, hep birlikte daha güçlü Meram için el ele verip çalışmak zorundayız. Bu konuda en büyük destekçilerimiz sizlersiniz. Gönlümüz de, kapımızda her zaman sizlere açık olacaktır” dedi.

MHP MERAM’A ZİYARET

Mahalle ziyaretlerinin ardından Mustafa Kavuş, AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular, AK Parti Meram Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Selman Avcı ve teşkilat mensuplarıyla birlikte, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Meram İlçe Teşkilatına ziyaret gerçekleştirdi. MHP Meram İlçe Başkanı İbrahim Ay ve teşkilat mensuplarıyla bir araya gelen Mustafa Kavuş, ‘Cumhur İttifakının’ ruhunu Konya’da, Meram’da en güzel şekilde yansıtmak için birlik ve beraberlik içinde çalışacaklarını söyledi.

AY: CUMHUR İTTİFAKI’NIN REKOR OY OLMASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ      

MHP Meram İlçe Teşkilatı Başkanı İbrahim Ay ise, ‘Cumhur İttifakı’ adayı Mustafa Kavuş’un Meram’da rekor bir oyla seçilmesi için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini ve her türlü desteği vereceklerini söyledi. Mustafa Kavuş ve teşkilat mensupları ziyaretler kapsamında, Melikşah Mahallesi ve Alavardı Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Mustafa Kavuş, 31 Mart seçimlerinde güçlü Meram için vatandaşlardan destek istedi.

mhp-meram’dan-kavus’a--(5).jpg

mhp-meram’dan-kavus’a--(4).jpg

mhp-meram’dan-kavus’a--(8).jpg

mhp-meram’dan-kavus’a--(2).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler