MHP Lideri Devlet Bahçeli bugün Konya'da! 2023'e doğru mitingi, saat kaçta nerede?

MHP Lideri Devlet Bahçeli bugün Konya'da! 2023'e doğru mitingi, saat kaçta nerede?

MHP Lideri Devlet Bahçeli '2023’e Doğru, Aday Belli, Karar Net' temalı mitinglerin beşincisi bugün saat 16,00'da Konya Kılıçarslan Meyda'nında gerçekleştirecek. Konya'ya çok önem verdiği bilinen Bahçeli, gündeme dair önemli mesajlar verecek

MHP Lideri Devlet Bahçeli '2023'e Doğru Aday Belli, Karar Net' temalı mitinglerini gerçekleştirmeye devam ediyor. MHP Lideri Bahçeli, Sivas, Bursa, Kayseri ve Erzurum mitinglerinin ardından Ekim ayındaki ilk mitingini 16 Ekim Pazar (bugün) Konya'da gerçekleştirecek.

“Karaman, Afyonkarahisar, Isparta ve Burdur” il teşkilatlarının da destekleyeceği Konya mitingi, Kılıçarslan Şehir Meydanı'nda saat 16.00'da başlayacak.

BAHÇELİ KONYA'YA ÇOK ÖNEM VERİYOR

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, Devlet Bahçeli’nin Konya’ya çok önem verdiğini belirterek, “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyi Konya da ağırlamak mutluluk verici, 16 Ekimde Kılıçarslan Şehir Meydanında saat 16,00 da yapacağımız mitingin hazırlıkları kapsamında ziyaretlerde bulunuyoruz. Davet ve ziyaretlerimiz miting gününe kadar sürecek, Sayın Genel Başkanımızı Konya’da tüm hemşerilerimizle çok güzel ağırlayacağız inşallah. Tüm hemşerilerimizi 16 Ekim Pazar günü saat 16,00 da “2023’e Doğru, Aday Belli, Karar Net” temalı Konya açık hava toplantımıza davet ediyoruz” diye konuştu

Devlet Bahçeli, 23 Ekim'de Manisa'da mitinge katılacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum