MHP Lideri Bahçeli: Biz döviz kuruyla kurulmadık bu yolla da devrilmeyeceğiz

MHP Lideri Bahçeli: Biz döviz kuruyla kurulmadık bu yolla da devrilmeyeceğiz

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkiye'yi karıştırmak, karanlığa çekmek ve kaosa sürüklemek maksadıyla fırsat kollayan, eylem zemini yoklayanların CHP ve HDP başta olmak üzere zillet ittifakının hastalıklı paydaşları olduğunu söyledi

Milliyetçi Hareket Partisi'nde (MHP) Merkez Yürütüme Kurulu (MYK) toplandı. MHP Lideri Devlet Bahçeli toplantının ardından gündeme dair önemli açıklamalarda bulunuyor.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Türkiye'yi karıştırmak, karanlığa çekmek ve kaosa sürüklemek maksadıyla fırsat kollayan, eylem zemini yoklayan, işgal bahanesi arayan çevrelerin provokatif tahrikleri sahneye ve sokağa tutunmak için tetikte beklemektedir. Bu tahrik sürecinin öncüsü ve önde gideni CHP ve HDP başta olmak üzere zillet ittifakının hastalıklı paydaşlarıdır" dedi.

Bahçeli'nin konuşmasından satır başları:

  • Biz döviz kuruyla kurulmadık, bu yolla da devrilmeyeceğiz.
  • Dövizin fiyatı serbest piyasa şartlarında oluşurken, zillet ittifakının etiket fiyatı da yabancı başkentlerde belirlenmiştir.
  • Türkiye'yi karıştırmak ve karanlığa çekmek için fırsat kollayan çevrelerin provokotif faaliyetleri tetikte beklemektedir.
  • Ekonomik darbecilere, canlı döviz bombalarına, faiz ve rant çıkarlarına eyvallah etmeyeceğiz.
  • Döviz kuru ile kurulmadık, öyle de devrilmeyeceğiz. Türkiye'yi küstahca dize getirmek için Mavi Vatan'dan, Doğu Akdeniz'den vazgeçmemizi istemektedirler.
  • Bu kapsamda CHP faziletsizdir. Erken seçimden başka söyleyeceği bulunmayan Zillet İttifakını Türk aleyhine dış destekli bir hareketlenme içindedir.
  • Türkiye döviz sabotajlarına yenilmeyecek. Türkiye faiz lobisine eğilmeyecektir.
  • Demokrasi sokakta değil milletimizin iradesindedir, sandığın içindedir. Yasa dışı sol ve marjinal grupları sokağa sürüp milletimizin duyarlılıklarını ve sabrını test etmeyi aklından geçirenler bu gafil tezgahın, bu lekeli kumpasın sonuçlarına ağır şekilde katlanacaklardır.

Demirtaş'ın miting çağrısı! Böyle eziklik görülmedi

  • Bir terörist, bir suçlu ve bir bölücü, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu yönetmeye başlamıştır. Hükümeti istifaya çağırmaları ve halkı sokağa davet etmeleri Kılıçdaroğlu tarafından benimsenmiştir. Böyle bir eziklik görülmedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.