MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan: Başbuğlar Ölmez

MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan: Başbuğlar Ölmez

Milliyetçi Hareket Partisi Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan, Başbuğ Alparslan Türkeş’in vefatının yıl dönümü münasebetiyle basın açıklaması yaptı

Milliyetçi Hareket Partisi Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan, Başbuğ Alparslan Türkeş’in vefatının yıl dönümü münasebetiyle yaptığı basın açıklamasında, şartlar ne kadar ağır olursa olsun, Türkiye ve Türk milleti için çalışmaktan, çırpınmaktan, üretmekten ve mücadeleden yorulmayacaklarına vurgu yaptı. Başkan Karaarslan açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Türk milletinin gönlünde müstesna bir yeri bulunan merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş’i vefatının yıldönümünde fatihalarla anıyoruz. Aziz hatıralarını hürmet ve minnetle yâd ediyoruz.

Başbuğumuz; davasını bayraklaştıran, ülkesini ve milletini her şeyin üstünde tutan bir irade gücüne sahipti. Onun davası için verdiği mücadelelerde karamsarlığa ve kötümserliğe yer yoktu. Türk dünyasının bilge liderini anlamanın yolu; onu tanımak, anlamak ve yaşatılmasına hizmet etmektir. Önce ülkem ve milletim diyen feraset ve fedakarlığı Milliyetçi Hareket Partisi’nin, Ülkü Ocakları’nın ve mukaddes davamızın en anlamlı özetidir.

Ömrü boyunca zorluklardan asla yılmamış, inandığı doğrulardan taviz vermemiş, manevi ve tarihi değerlerimizden oluşan bir siyaset modeli kurmuş; daima yarınlara ön açmış ve feyiz vermiş, istikbâlin peşinde koşmuştur.

Biz şartlar ne kadar ağır olursa olsun, Türkiye ve Türk milleti için çalışmaktan, çırpınmaktan, üretmekten ve mücadeleden yorulmayacağız. Çünkü bu Başbuğumuzun izinden yürüyen bozkurtların; geçmişimize ve muhterem ecdadımıza vefa ve gönül borcunun bir gereğidir. Bilge Liderimiz Devlet Bahçeli’nin de ifade ettiği gibi; “Fitne ve fesada meydan vermeden, birlik ve beraberlik içinde üç hilali hak ettiği yerde dalgalandırmak, Türkiye Sevdalılarını hak ettikleri iktidara taşımak Başbuğ’un emanetine sahip çıkmanın da asgarî şartıdır. Demokratik imkanları kullanarak ilerleyeceğimiz yolumuz uzun, işimiz hayli çetindir. Bu yolda yılmadan ve usanmadan gayret göstermek, hepimizin dava, ülkü ve vefa borcu olmalıdır.”

Bizler bu kutsal davayı; başbuğumuzun ışında, liderimizin emrinde kıyamete kadar yaşatmak azim ve kararlılığındayız. Çünkü biz; “Tanrı dağı kadar Türk, Hira dağı kadar Müslümanız!”

Etiketler :