MHP Kerkük mitingine hazırlanıyor

MHP Kerkük mitingine hazırlanıyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Kuzey Irak’ta yapılan referanduma tepkisi devam ediyor

 MHP Genel Başkanlığınca alınan kararla 8 Ekim Pazar günü Ankara’da yapılacak  ‘Kerkük Sevdalıları Buluşuyor’ mitingi için MHP Selçuklu İlçe Başkanlığı da hazırlıklarını tamamladı. ‘Kerkük İçin Savaşmaya Hazırız’ sloganıyla yola çıkan MHP Selçuklu İlçe teşkilatı Ankara Spor Salonu’ndaki mitinge çağrı yaptı. Kerkük sevdalılarını mitinge davet eden MHP Selçuklu İlçe Başkanı Güzide Çipan, Haydi ülküdaşım Pazar günü Ankara'ya’ dedi.  ‘Kerkük Türktür Türk kalacak’ diyen Başkan Çipan, “Kerkük için gerekirse her zaman savaşmaya hazırız. Liderimiz, Milliyetçi Hareket Partisinin Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin ‘Kerkük Sevdalıları İle Buluşuyor’ çağrısına yerine getiriliyor.  Tüm Türkiye'den gelecek teşkilâtlarımız ile birlikte MHP Selçuklu İlçe Başkanlığı olarak yönetimimiz, mahalle başkanlarımız, üyelerimiz ve Kerkük Sevdalıları ile 8 Ekim 2017 Pazar günü saat 12 de Ankara Spor Salonunda hazır bulunacağız” şeklinde konuştu.

kerkuk.jpg

KAYITLAR CUMARTESİ BİTİYOR

‘Kerkük Sevdalıları İle Buluşuyor’ mitingi için MHP İl Başkanlığı binası önünden Pazar sabahı otobüslerle hareket edilecek. Mitinge kayıtlar devam ederken, son kayıt günü 7 Ekim Cumartesi Saat 17.00’de son bulacak. Kayıtlar Ülkü Ocakları, ilçe başkanlıkları ve ilçe başkanlıkları tarafından yapılıyor.

mhp-kerkuk-mitingine-hazirlaniyor-.jpg

Güzide Çipan, MHP Selçuklu İlçe Başkanlığı tarafından 7 Ekim Cumartesi günü Zafer Meydanı’nda yapılacak olan Aşure ikramına tüm vatandaşları davet etti. Servet R. Çolak – Memleket

mhp-kerkuk-mitingine-hazirlaniyor-.jpeg

 

Etiketler :