MHP Karatay İlçe Başkanlığı Kadın Kolları oluşturdu

MHP Karatay İlçe Başkanlığı Kadın Kolları oluşturdu

Konya'da MHP Karatay İlçe Başkanlığında Kadın Kolları oluşturuldu, başkanlığına Hülya Geçitlioğlu getirildi.

MHP Karatay İlçe Başkanlığında, Kadın Kolları oluşturuldu. Başkanlığına Hülya Geçitlioğlu getirildi. MHP Karatay İlçe Başkanlığı Kadın Kolları, ilk istişare toplantısını Başkan Hülya Geçitlioğlu başkanlığında gerçekleştirirken, ileride yapılacak çalışmalar ve hedefler belirlendi.

MHP Karatay İlçe Başkanı Sebahattin Küçükdoğru’nun talimatıyla, MHP Karatay İlçe Başkanlığı Kadın Kolları oluşturuldu. Parti toplantı salonunda bir araya gelen Kadınlar ilk önce başkanını seçti. MHP Kadın Kolları Başkanlığına Hülya Geçitlioğlu getirilirken, yönetimde şu isimler yer aldı. Alime Bebe(Başkan Vekili) Zehra Yılmaz( Aile, Sağlık ve Engelliler Sorumlu Bşk) Nurhayat Sezer( İdari işler) Yüksel Ünlü8Gençlik Kolları) Müfide Çetiner(Teşkilat İşleri) Fatma Küsmez(üye) Özlem Sırataş(Basın Sorumlusu)Dilek Avcı( Üye) Hikmet Avcı(Üye) ve Zeliha Sıklar.

MHP Karatay İlçe Başkanlığı Kadın Kolları ilk toplantısını pharti toplantı salonuda Başkan Hüylay Geçitlioğlu başkanlığında gerçekleştirdi. Toplantıda ülke gündeminde yer alan konuları masaya yatırılırken, çalışmalar ve hedefler belirlendi.

Başkan Geçitlioğlu, “MHP Karatay İlçe Kadın Kolları olarak arkadaşlarım ile göreve başlamış olduk. Hedefimiz Türk Milleti'nin tarihin her döneminde kadına verdiği önem ve ona atfettiği statüye uygun olarak, kadınlarımızın başta eğitim seviyelerinin yükseltilmesi olmak üzere her bakımdan gelişmesine ve güçlenmesine katkıda bulunmaktır.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin vatan ve milletiyle bölünmez bütünlüğü ile demokratik ve laik yapısını, her türlü yıkıcı ve bölücü akıma karşı korumaya ve güçlendirmeye çalışmaktır

Türk kadınının siyasete daha aktif katılımını ve Ülke nüfusundaki oranına uygun olarak parlamentoda temsilini sağlamak, ruh ve beden sağlığı yerinde nesiller yetiştirilmesinin ancak sağlıklı bir aile yapısı içerisinde mümkün olduğu gerçeğinden hareketle, yüzyıllardır övünç kaynağımız olan Türk Aile Yapısı'nın bozulup yozlaşmasını önleyecek çalışmalar yapmaktır.

mhp-karatay-hulya-gecitlioglu.jpg

Sosyal güvenlik kapsamında olmayan ve muhtaç durumda bulunan kadınlarımıza güvenli barınma imkânları sağlamak ve hayatlarını idame ettirebilecekleri devamlı bir iş ve gelire kavuşmalarını temin etmek, çalışan kadınların, iş hayatında başarılı ve ev hayatında mutlu olmalarına engel teşkil edilebilecek ortak meselelerinin çözümüne yönelik çalışmalar yapmak için ve bunların yanı sıra, Türk Kadınının; Türk Milleti'ne mensubiyetten gurur duyan ve O'na derin bir sevgi ve saygı ile bağlı bulunan, Demokrasiyi bütün kurum ve kuralları ile yerleştirmeyi hedef edinen, Hukukun ve millet iradesinin üstünlüğüne inanan, Adalet ve hakkaniyeti dayanan bir sosyal düzen öngören, Herkesin kanun önünde eşitliğini savunan, Din ve vicdan hürriyetinin kutsallığına inanan, Gelenek ve göreneklerine bağlı ve bu değerleri geliştirmeyi görev bilen, bir anlayışa sahip olarak, toplumda hak ettiği statüye uygun bir konuma yükselmesine katkı sağlamak amacıyla çalışmaktadır.” Dedi.

MHP Karatay İlçe Başkanı Sebahattin Küçükdoğru ise, “Yeni oluşturulan MHP Karatay İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Geçitlioğlu ve yönetimine başarılar diliyorum“ dedi

Etiketler :