MHP İl Başkanı Karaarslan'dan indirime giden Konya esnafına teşekkür

MHP İl Başkanı Karaarslan'dan indirime giden Konya esnafına teşekkür

MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan, Devlet Bahçeli'nin yüzde 10 indirim çağrısına cevap veren Konyalı esnaflara teşekkür ederek, fiyatlarda indirim teşvik ve katılım kampanyası davet ziyaretlerine devam edeceklerini söyledi

Milliyetçi Hareket Partisi Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan, Devlet Bahçeli'nin yüzde 10 indirim çağrısına katılım sağşayarak, fiyatlarda indirime giden Konya esnafına teşekkür ederek, fiyatlarda indirim teşvik ve katılım kampanyası davet ziyaretlerine devam edeceklerini söyledi.

MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan,"Bilindiği gibi, döviz kurundaki suni artış bahane edilerek birtakım fırsatçılar da spekülatif ortamdan yararlanıp temel ihtiyaç maddelerinin fiyatlarında aşırı artışlar yapmışlar. Ancak kurdaki düşüş hızı, kur bahane edilerek her alanda, her kalemde arttırılan fiyatların gerçek ve makul rakamlara indirilmesinde görülmemesi üzerine Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin çağrısıyla Milliyetçi Hareket Partisi olarak yurt çapında esnafla, üretici ve tüccar kesimiyle, süpermarketlerin yöneticileriyle, sanayicilerle bire bir temasa geçerek ürettikleri, sattıkları, pazarladıkları mal ve hizmetlerde indirime gidilmesi için teşvik ve katılım kampanyası başlatılmıştır" dedi.

Karaarslan, yazılı açıklamasında şunları söyledi:

Bu bağlamda her daim ”Önce Ülkem ve Milletim sonra Partim ve Ben” düsturuyla hareket ederek Asil Milletimiz adına güzel şehrimizin değerli tüm büyük ve küçük esnaf, üretici, tüccar, süpermarket yöneticisi ve sanayicilerini iş yerlerinde ziyaret ederek ürettikleri, sattıkları, pazarladıkları mal ve hizmetlerde indirime giderek başlatmış olduğumuz teşvik ve katılım kampanyasına katılmalarını istedik.

Selçuklu Payitahtı güzel şehrimizin esnaf, tüccar ve sanayicileri Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçelini bu çağrısına “Devletimizin Yanındayız” diyerek ürettikleri, sattıkları mal ve hizmetlerde indirime giderek kampanyamıza destek vermişlerdir.

İndirim teşvik ve katılım kampanyamız gerek esnaf ve tüccarlarımız gerekse vatandaşlarımız tarafından teveccühle karşılanmış ziyaretlerimizde ve teşkilatlarımıza ulaşan hemşehrilerimiz bu konudaki çalışmalarımızı takdirle karşılamışlardır.

Hem İl Başkanlığımız hem de tüm ilçe teşkilatlarımız fiyatlardaki indirim teşvik ve katılım kampanyası davet ziyaretlerine devam edeceklerdir.

Güzel Konyamızın esnaf ve sanayicilerine kampanyamıza katılarak indirim yaptıkları için ve siz değerli basın mensuplarımızın kampanyamıza verdiğiniz destekten dolayı teşekkür ederim.

Milliyetçi Hareket Partisi her daim milletimize umut olmaya devam edecektir.

Resim

Resim

Resim

Resim

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.