MHP, BDP'liler için otobüs kaldırdı!

MHP, BDP'liler için otobüs kaldırdı!

MHP'li belediyenin bu tavrı partililer tarafından büyük bir tepkiyle karşılandı...

MHP’li Edremit Belediye Başkanı Tuncay Kılıç, BDP Balıkesir İl Başkanlığının organize ettiği nevruz kutlamalarına otobüs kaldırdı. Kutlamalar için platform kurdurdu.

20 Mart 2011 günü gerçekleştirilen nevruz etkinliğine çok sayıda PKK’lı ve sol görüşlü öğrenci katıldı.

BDP Balıkesir İl Başkanlığının organize ettiği etkinliğe MHP’li Edremit Belediye Başkanı Tuncay Kılıç, belediye otobüslerini ücretsiz kaldırarak destek verdi. Kılıç aynı zamanda etkinlik için kurulacak platformun yapımını üstlendi.

ETKİNLİK CHP’Lİ BELEDİYENİN BÖLGESİNDE

Kutlamaların yapıldığı alan CHP’li Burhaniye Belediyesi’ne ait olmasına rağmen, ücretsiz otobüsler MHP’li Edremit Belediyesi tarafından kaldırıldı. Üstelik belediye otobüslerinin yanı sıra belediyeye ait özel otobüslerden de faydalanıldı.

MHP’li Belediye’nin böyle bir rezalete alet olması, halkı çileden çıkardı. Vatandaşlardan nevruz için BDP’ye böyle bir destek verilmesi, üstelik bunu yapan belediyenin MHP’li olması büyük tepkilere sebep oldu.

ÜLKÜ OCAKLARI’NA VERMEDİLER

BDP için otobüsler kaldıran Edremit Belediye Başkanı Tuncay Kılıç’ın, daha önce Edremit Ülkü Ocakları’ndan bir gezi için yapılan otobüs talebine olumsuz yanıt verdiği öğrenildi.