MHP, 31 Mart'taki Yerel Seçimler İçin Konya'dan 3 Yeni Başkan Adayını Duyurdu

MHP, 31 Mart'taki Yerel Seçimler İçin Konya'dan 3 Yeni Başkan Adayını Duyurdu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 31 Mart'ta gerçekleşecek yerel seçimlere dair heyecanı artırıyor. Bugün yapılan açıklama ile MHP, Konya'dan 3 belediye başkan adayını daha kamuoyuyla paylaştı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 31 Mart'ta gerçekleşecek olan yerel seçimlere yönelik stratejisini güçlendirmeye devam ediyor. MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz'ın liderliğindeki parti, daha önce duyurduğu 2 büyükşehir, 12 il ve 41 büyükşehir ilçe belediye başkan adaylarına ek olarak, Konya'dan 3 yeni ismi daha açıkladı.

Konya'nın Akören ilçesinde mevcut başkan İsmail Arslan, Akören Belediye Başkan adayı olarak MHP'nin tercihi oldu. Ayrıca, Halkapınar ilçesinde görev yapan mevcut başkan Mehmet Bakkal, Halkapınar Belediye Başkan adayı olarak MHP'nin güvendiği isimlerden biri olarak belirlendi.

Ereğli ilçesinde ise Cumhur İttifakı'nın belediye başkan adayı merakla bekleniyordu. MHP'nin açıkladığı listede, Ereğli Belediye Başkan adayı olarak mevcut başkan Hüseyin Oprukçu'nun ismi yer aldı. Bu tercih, Cumhur İttifakı'nın Ereğli'deki iddialı duruşunu güçlendirmeye yönelik stratejik bir hamle olarak değerlendiriliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.