Mevlüt Pınarkara oğlunu evlendirdi

Mevlüt Pınarkara oğlunu evlendirdi

Konya'nın tarımsal sulamasında büyük hizmetleri geçen DSİ 4. Bölge Müdür Yardımcılığı görevini uzun süre yürüttükten sonra bu yıl KOP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığından emekli olan Mevlüt Pınarkara oğlu Mert Pınarkara'yı evlendirdi

DSİ 4. Bölge Müdür Yardımcılığı görevini uzun süre yürüten ve son olarak KOP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığında hizmet ederek bu yıl emekliliğe ayrılan Mevlüt Pınarkara oğlu Mert Pınarkara'yı evlendirdi.

Konyalıların bölgede tarımsal sulama üzerine yaptığı büyük hizmetlerle adını andığı Mevlüt Pınarkara’nın son evladı Mert Pınarkara, Abdurrahman Döğdü’nün kızı Seher Döğdü ile 12 Temmuz Pazar günü Selçuklu Belediyesi’nin nikâh salonunda düzenlenen törenle hayatını birleştirdi.

Sevenleri yalnız bırakmadı

Ülkemizin de içinde bulunduğu, son zamanlarda da vakaların artış gösterdiği pandemi sürecinde gerekli kurallara dikkat edilerek gerçekleştirilen nikâh merasimine; Mevlana Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri İhsan Bostancı, KOP İdaresi Başkan Vekili Halil İbrahim Tongur’un yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Memleket ailesi olarak Seher ve Mert Pınarkara çiftine iki cihan saadetleri dileriz.

Etiketler :