Mevlit Kandili

Mevlit Kandili

KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Kırşehir İl Başkanı Muzaffer Aslan ve İYİ Parti Kırşehir İl Başkanı Müfit Göçen, Mevlit Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.Aslan,...

KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Kırşehir İl Başkanı Muzaffer Aslan ve İYİ Parti Kırşehir İl Başkanı Müfit Göçen, Mevlit Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.

Aslan, mesajında, Hz. Muhammed'i ve onun bütün insanlığa vermiş olduğu mesajı layıkıyla anlamak için bu gecenin önemli bir vesile kabul edilmesi gerektiğini belirtti.

İçinde bulunulan çağda Hz. Muhammed'in öğütlerine, telkinlerine her zamankinden daha çok ihtiyaç duyulduğunu dile getiren Aslan, şunları kaydetti:

"İçinde bulunduğumuz çağda da onun öğütlerine, telkinlerine her zamankinden daha çok ihtiyaç duyuyoruz. Bu bakımdan Mevlit Kandili'ni, Peygamber efendimizi ve onun bütün insanlığa verdiği mesajı layıkıyla anlamak için önemli bir vesile kabul etmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam aleminin ve milletimizin Mevlit Kandili'ni tebrik eder, birliğimize, beraberliğimize ve hayırlara vesile olmasını temenni ederim.''

Göçen de Kırşehirliler'in ve İslam aleminin Mevlit Kandili'ni kutladı.

Bu gecenin Müslümanlar için önemli olduğunu vurgulayan Göçen, "Alemlere rahmet olarak gönderilen Hz. Peygamberimizin doğumu nedeniyle kutlayacağımız bu mübarek günde sağlık, mutluluk dolu günler diliyor, bu kutlu günün tüm Türk-İslam alemine huzur, barış ve mutluluğa vesile olmasını cenabı Allah’tan niyaz ediyorum." ifadelerini kullandı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :