Mevlid Kandili'ne doğru

Mevlid Kandili'ne doğru

KONYA (AA) - Çumra Belediyesi ve Çumra Anadolu Kız İmam Hatip lisesi tarafından Çumra Sultan Abdülhamid Han Bilgehanesinde Kutlu Doğum haftası münasebetiyle...

KONYA (AA) - Çumra Belediyesi ve Çumra Anadolu Kız İmam Hatip lisesi tarafından Çumra Sultan Abdülhamid Han Bilgehanesinde Kutlu Doğum haftası münasebetiyle “Umudumuzda Ufkumuzda Sensin Ya Resulallah" konulu Mevlid-i Şerif paneli düzenlendi.

Belediye Başkanı Mehmet Oğuz, Çumra Sultan Abdülhamid Han Bilgehanesinde düzenlenen programda emeği geçen herkese teşekkür etti.

Öğrenci iken büyük yazarları dinlemek istediklerini ifade eden Oğuz, şunları kaydetti:

"Tıp Fakültesinde öğrenci çalışmalarında büyüklerimizden hep büyük yazarlar isterdik. O gün ki büyüğümüz bizlere şunu derdi bir filozofun sözüdür 'insanlara balık vermeyin balık tutmayı öğretin' derdi ve biz o gün rahleye diz çöktük ve bir şeyler anlatmaya başladık. Bizi ilk dinleyenler iki üç kişiydi, Allah daha sonra birçok öğrenciyi bizleri dinleyenler olarak karşımıza getirdi. Bugün hakikaten öğrencilerimizde o sahneyi görüyorum. Karşımdaki pırıl pırıl kardeşlerimiz, 150 kişiye peygamber efendimizi anlatıyor."

Programdan sonra konuşmacılara ilçe protokolü tarafından plaket takdim edildi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :