Metin Feyzioğlu ve Birgül Feyzioğlu boşandı.. Birgül Feyzioğlu kimdir?

Metin Feyzioğlu ve Birgül Feyzioğlu boşandı.. Birgül Feyzioğlu kimdir?

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu ile eşi Avukat Birgül Feyzioğlu boşandı Peki Metin Feyzioğlu kimdir? Birgül Feyzioğlu kimdir?

Ankara 10. Aile Mahkemesi’nde görülen davada Metin Feyzioğlu ile Birgül Feyzioğlu, tek celsede boşandı.

23 yıllık evli olan Metin ve Birgül Feyzioğlu'nun, 16 ve 21 yaşında iki kızı bulunuyor. 16 yaşındaki kızının velayeti Birgül Feyzioğlu’na verildi.

BİRGÜL FEYZİOĞLU KİMDİR?

Mesleki statü: Ankara Barosu avukatı (1991); Uluslararası Barolar Birliği üyesi; Atılım Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğretim görevlisi.

Sicil No: 10660

Eğitim ve mesleki gelişim süreci: Bursa Anadolu Lisesi (1986); Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi (1990); Banka ve Ticaret Hukuku Enstitüsü Sertifika Programı (1990); Avrupa Toplulukları Araştırma ve Uygulama Merkezi Sertifika Programı (1994); Columbia Üniversitesi Amerikan Dili Programı (1996); rekabet hukuku ve iş hukuku üzerine çeşitli yayınlar.

Önceki mesleki faaliyetler: Vakıfbank Hukuk Müşavirliğinde avukat; Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu'nda (TİSK), araştırma uzmanlığı; Uluslararası Çalışma Örgütü, TİSK delegesi; Uluslararası Barolar Birliği toplantılarına, UBB'nin başarılı avukatlara verdiği bursla katılım (1999-2000); tahkim davası hakem sekreterliği; TRT 2'de "Yaşayan Hukuk" adlı programın yapımcılığı ve sunuculuğu; Ankara Ticaret Odası'nda hukuk danışmanlığı.

Yabancı dil: İngilizce

METİN FEYZİOĞLU KİMDİR?

Mesleki statü: Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Ceza ve Ceza Usul Hukuku Anabilimdalı Başkanı; Ankara Barosu avukatı (1991); Uluslararası Barolar Birliği üyesi; Ankara Üniversitesi Fikri ve Sınai Haklar Araştırma ve Uygulama Merkezi Yönetim Kurulu üyesi; Ankara Barosu Başkanı (2010-2013); Türkiye Barolar Birliği Başkanı

Sicil No: 10596

Eğitim ve mesleki gelişim süreci: TED Ankara Koleji (1986); Columbia Üniversitesi Amerikan Dili Programı (1989); Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi (1990); Banka ve Ticaret Hukuku Enstitüsü Sertifika Programı (1990); Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, kamu hukuku yükseklisansı (1992); Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, kamu hukuku doktorası (1995); Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Ceza ve Ceza Usul Hukuku yardımcı doçenti (1996); Columbia Üniversitesi, Hukukçular İçin İngilizce Programı (1996); Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Ceza ve Ceza Usul Hukuku doçenti (2000); Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Ceza ve Ceza Usul Hukuku profesörü (2006); ceza ve ceza muhakemesi hukuku alanında kitaplar ve makaleler.

Önceki mesleki faaliyetler: Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı (Mart 2007- Ağustos 2008); Ankara Üniversitesi Hukuk Müşavirliği (1997-2001); TRT 2'de "Yaşayan Hukuk" adlı programın hazırlanıp sunulması; Ankara Üniversitesi Fikri ve Sınai Haklar Araştırma ve Uygulama Merkezi müdür yardımcılığı; Uluslararası Ceza Mahkemesi hazırlık çalışmaları ve müzakerelerinde hükümet delegeliği; Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu üyeliği.

Yabancı dil: İngilizce

Etiketler :