Meteoroloji'den yeni açıklama!

Meteoroloji'den yeni açıklama!

Meteoroloji Genel Müdürlüğün tarafından alınan son bilgilere göre, hava sıcaklıkları yurdun doğu kesimleri olmak üzere 1 ila 3 derece azalacak, kuzeybatı kesimlerde ise 1 ila 3 derece artmış olacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik beklenmiyor.

Yapılan son tahminlere göre, yurdun doğu kesimleri parçalı çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyıları ile Artvin çevreleri yağmur ve sağanak yağışlı, Artvin'in iç kesimlerin yüksekleri karla karışık yağmur ve kar yağışlı, diğer yerler az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Bu sabah ve gece saatlerinde Marmara, Batı ve Orta Karadeniz'in iç kesimleri, İç Ege, Göller Yöresi ve İç Anadolu'da sis ve pus hadisesi bekleniyor.

Rüzgarın, genellikle kuzey ve kuzeydoğu, doğu kesimlerde kuzey ve kuzeybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.