Meteorolojiden son dakika fırtına uyarısı! Bursa için saat verdi

Meteorolojiden son dakika fırtına uyarısı! Bursa için saat verdi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Bursa için son dakika fırtına uyarısında bulundu. Vatandaşlar bu sabah 10.00'dan başlayacak olan ve salı günü 03.00'e kadar devam etmesi beklenen fırtınada yaşanabilecek olumsuzluklara karşı uyarıldı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Bursa için son dakika fırtına uyarısında bulunuldu. Bursa'da vatandaşların bu sabah 10 itibariyle beklenen fırtınanın etkisi ile yaşanabilecek çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara hazırlıklı olmaları istendi.

Son meteorolojik verilere göre 18 Temmuz Pazartesi (bugün) 10.00'dan başlayıp salı günü 03.00'e kadar sürmesi beklenen fırtına uyarısında, "Fırtına ve Kısa süreli kuvvetli fırtına beklendiğinden meydana gelebilecek çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunmalıdır" ifadeleri kullanıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.