Meteoroloji tahminleri yeniledi! Konya'da yağışlı hava sürecek mi? İşte 23, 24, 25, 26, 27 Mart hava durumu

Meteoroloji tahminleri yeniledi! Konya'da yağışlı hava sürecek mi? İşte 23, 24, 25, 26, 27 Mart hava durumu

Meteorolojinin son hava durumu tahminlerine göre Konya bugün sağanak yağmur bekleniyor. Peki yağışlı hava devam edecek mi? İşte Konya 5 günlük hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü''nün son hava durumu tahminlerine göre Konya'da 23 Mart Perşembe (bugün) hava sağanak yağmurlu, yağışların, zamanla bütün bölgede etkili olacağı tahmin ediliyor. Konya bölgesinin hafta sonu itibari le yağışlı havanın etkisinden çıkarak, hava sıcaklığının artması bekleniyor.

Çevre, Şehircilik Ve İklim Değişikliği Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Konya, Karaman, Aksaray ve Niğde illerini kapsayan 8. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi verilerine göre, bölgede hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmezken, rüzgar ise tahminlere göre genellikle güneyli ve batılı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

KONYA 23 MART PERŞEMBE SAATLİK HAVA DURUMU:

Konya'da bugün hava yer yer çok bulutlu ve sağanak yağmurlu. Termometreler en düşük 6 en yüksek 14 dereceleri gösterecek.

konya-hava.jpg

KONYA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU:

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 5 günlük tahminlerine göre Konya'da 23 Mart Perşembe günü havanın sağanak yağmurlu 6 ila 14 derece, 24 Mart Cuma günü yağışlı 6 ila 12 derece, 25 Mart Cumartesi günü parçalı bulutlu 5 ila 14 derece, 26 Mart Pazar günü parçalı bulutlu 5 ila 19 derece, 26 Mart Pazartesi günü ise parçalı bulutlu 4 ila 18 derece aralığında olacağı tahmin ediliyor.

konya5-guluk-hava.jpg

METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TÜRKİYE GENELİ 5 GÜNLÜK HAVA TAHMİN HARİTASI:

23 Mart Perşembe

24 Mart Cuma

25 Mart Cumartesi

26 Mart Pazar

27 Mart Pazartesi

KONYA, KARAMAN, AKSARAY, NİĞDE 23 MART METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Görsel kaynaklar: meteoroji, meteoblue

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.