Meteoroloji son tahminlerini yayınladı: Konya’da yine havada kar kokusu var

Meteoroloji son tahminlerini yayınladı: Konya’da yine havada kar kokusu var

Nihayet kış günlerinde beklediği yağışları almaya başlayan Konya’ya Meteoroloji’den güzel haberler gelmeye devam ediyor. Son yapılan tahminlere göre şehre kar yağışı yeniden geliyor. Bu seferki daha kuvvetli.

Son 3 yıldır küresel ısınma sebebiyle oldukça az yağış alan Konya’da bu kış mevsimi oldukça bereketli geçiyor. Son yapılan tahminler de yeni yağışların geleceği yönünde emareler taşıyor. Yeni yapılan tahminlere göre kar yağışı bu sefer çok daha kuvvetli geliyor.

KAR YAĞDI ORTALIK BUZ GİBİ OLDU

Kış mevsimi normallerini uzun yıllardır göremeyen Konya, bu yıl kış mevsimine adeta doydu. Ocak ayı da yağışlarla devam edecek gibi görünüyor. Dünkü kar yağışının ardından şehir adeta büyük bir buzhaneye döndü. Bu soğuğun yanı sıra şehirde özellikle şehirlerarası yollarda tipi de sürüyor. Karayolları ekipleri aralıksız kontrollerini sürdürüyor.

konya-cumartesi-gunu-kar-yagisi.jpgkonya-pazar-gunu-kar-yagisi.jpgkonya-pazartesi-gunu-kar-yagisi.jpg

HAFTASONU KAR GÖRÜNÜYOR

Meteoroloji İşleri’nin tahminlerine göre Konya’da haftasonu kar yağışı sürecek. 22 Ocak Cumartesi, 23 Ocak Pazar ve 24 Ocak Pazartesi günü için kar tahminleri Meteoroloji’nin internet sitesindeki tahminlere yansıdı.

Ayrıca Konya’da önümüzdeki 4 gün boyunca en sıcak gün Cuma günü olacak. Cuma günü Konya’da hava sıcaklığının gündüz saatlerinde sıcaklığın 6 dereceye kadar çıkması bekleniyor.

Öte yandan Cumartesi günü de hava sıcaklığının bazı bölgelerde 8 dereceye çıkması da olası görünüyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.