Meteoroloji saat verdi! AFAD'dan 4 il için kuvvetli yağış uyarısı!

Meteoroloji saat verdi! AFAD'dan 4 il için kuvvetli yağış uyarısı!

AFAD: bugün öğle saatlerinden itibaren beklenen kuvvetli yağış nedeniyle Kocaeli, Sakarya, Bilecik ile Bursa'ya ani sel, su baskını, yıldırım, dolu yağışı uyarısında bulundu

Meteoroloji Gene Müdürlüğü'nün kuvvetli yağış uyarısında bulunduğu Bursa, Kocaeli, Sakarya ve Bilecik'e bir uyarı da AFAD'dan geldi.

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), bugün öğle saatlerinden itibaren beklenen kuvvetli yağış nedeniyle Kocaeli, Sakarya, Bilecik ile Bursa'yı uyardı. Açıklamada, ani sel, su baskını, yıldırım, dolu yağışı ve fırtına gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olunması istendi.

AFAD'dan yapılan uyarıda şu ifadeler kullanıldı: Bugün öğleden sonra, Kocaeli, Sakarya, Bilecik ile Bursa'nın doğusunda kuvvetli yağış bekleniyor. Ani sel, su baskını, yıldırım, dolu yağışı ve fırtına gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olun.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.