Metaverse çılgınlığı Ankara'ya sıçradı: Anıtkabir satılıklar listesinde

Metaverse çılgınlığı Ankara'ya sıçradı: Anıtkabir satılıklar listesinde

Teknolojide yeni bir dönem olarak görülen Metaverse'te çılgınlık sürüyor. Bazı oyun şirketleri satılıklar bölümünde ilginç alanları satmaya başladı. Bunların içinde Ankara'da Anıtkabir bile var.

Türkiye'de de büyük ilgi gören ve oyun şirketlerinin özellikle yeni ürünlerinin en başarılı olarak gösterilen Metaverse versiyonunda yeniliklerin ardı arkası kesilmiyor.

Yerel yönetimler tarafından büyük ilgiyle takip edilen ayrıca toplantılarda kullanılmaya başlayan Metaverse ürünleri halkın içinde yayılmayı sürdürüyor.

anitkabir-satilik.jpg

Yeni bir dünyanın ilk adımı olarak gösterilen Metaverse oyunu yapan bir şirketin Türkiye'deki satışa sunduğu araziler de büyük ilgi görüyor.

Türkiye'de onbinlerce alan satılık durumda. Ankara'da ise 3 bin 500 alan satılıklar listesinde görünüyor. Satılık alanlar arasında ise Anıtkabir de bulunuyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.