Meramlıların güvenilir adresi

Meramlıların güvenilir adresi

Konya'nın Meram İlçe Belediyesi tarafından hayata geçirilen 'Bizim Meram Masası', 2023 yılında da yüzde 99 çözüm başarısıyla Meramlıların güvenilir adresi oldu.

Konya'nın Meram İlçe Belediyesi tarafından 2019 Haziran ayında kurulan "Bizim Meram Masası", ilçe sakinlerinin talep, şikayet ve beklentilerine hızlı çözümler sunma amacıyla başlatılan bir girişim olarak öne çıkıyor. 2023 yılı itibariyle de, son 4 yıldır olduğu gibi, Meramlıların sorunlarına etkili çözümler üretmeye devam ediyor.

Meramlıların güvenilir adresi

Masaya yapılan başvuruların yüzde 99'unu çözüme kavuşturarak vatandaşlarla belediye arasında güçlü bir köprü olan "Bizim Meram Masası", 2023 yılında da etkin bir performans sergiledi. Vatandaşlar, evlilik işlemlerinden imar çapı müracaatlarına, yaralı hayvan ihbarından üniversite burs başvurularına kadar geniş bir yelpazede başvuruda bulunabiliyor. 2023 yılında en çok başvuru Veteriner İşleri, Sosyal Yardım ve Fen İşleri Müdürlüklerine yapıldı. Web sitesi, telefon ve yüz yüze başvurular ise tüm müracaatlar için en çok tercih edilen kanallar oldu.

Meramlıların güvenilir adresi

Beş yıllık süreçte "Bizim Meram Masası", telefon, web sitesi ve yüz yüze müracaatlarla en çok tercih edilen kanallar arasında yer aldı. Sosyal Yardım, Veterinerlik ve Fen İşleri Müdürlükleri ise en fazla müracaat alan birimler oldu. Yapılan müracaatların yüzde 99.6'sını çözüme kavuşturan birim, elde ettiği başarı ile dikkat çekiyor.

Meramlıların güvenilir adresi

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Bizim Meram Masası'nın hemşehrilerle belediye arasında önemli bir köprü görevi gördüğünü belirtirken, "Hemşehrilerimizin talepleri hızlı bir şekilde çözüldükçe biz daha çok mutlu oluyoruz. Bu birim sayesinde, vatandaşlarımızın yaşam standartları yükseliyor ve biz de belediyecilik hizmetlerini daha etkili bir şekilde sunabiliyoruz. Bizim Meram Masası, 5 yıl boyunca ortaya koyduğu başarı ile bu köprü görevini gerçek anlamda yerine getiriyor." şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.