Meram'ın yeni toplu konut hamlesi Piri Reis Evleri’nde başvuru için son günler

Meram'ın yeni toplu konut hamlesi Piri Reis Evleri’nde başvuru için son günler

Konya'ya Meram Belediyesinin öncülüğünde kazandırılacak olan 846 daireden oluşan Piri Reis Evleri'nde ön başvurular 4 Mart Cuma günü sona erecek. İşte Piri Reis evleri, kat planları ve başvuru için tüm detaylar..

Konya'da toplu konutta art arda projelere imza atan Meram Belediyesi öncülüğünde hayata geçirilen Piri Reis Evleri başvuruları için sona doğru gelindi. Başvuruları, 4 Mart Cuma günü son bulacak 846 dairelik Piri Reis Evleri iki ayrı parselde zemin+7 kattan oluşan 14 blok olarak inşa edilecek.

Piri Reis Evleri'nde yok yok

23 bin 500 metrekare sosyal yaşam alanı içerisinde yeşil alan, çocuk oyun ve spor alanları ve yürüyüş yolları ile site sakinlerine ferah ve konforlu bir yaşam sunacak olan projede her daire için bir kapalı otopark yeri ayrıldı. Projede ayrıca 5 bin 100 metrekarelik de ticari alan bulunuyor.

Aymanas Mahallesi sınırlarında bulunan ve toplamda 56 bin 525 metrekare arsa alanına sahip Piri Reis Evleri Konut Yapı Kooperatifi, Dr. Ahmet Özcan Caddesi ile Karaman Caddesi'ne yakın lokasyonda ve yeni açılacak Alparslan Türkeş Caddesi'ne cephe konumda yer alıyor.

Piri Reis Evleri Konut Yapı Kooperatifine nasıl başvurulur?

Başvuruda bulunmak isteyenler, detaylı bilgiyi pirireisevleri.com adresinden ya da 444 3 042 numaralı iletişim numarasından alabiliyor. Piri Reis Konutları için ön başvurular, internetten online olarak yapıldıktan sonra kooperatifin banka hesaplarına 500 lira ön başvuru bedelinin ödenmesiyle tamamlanıyor.

Meram Belediyesi öncülüğünde kurulan Piri Reis Evleri'nde daire tipleri ve ödeme koşulları da şu şekilde belirlendi; 56 adet 120 metrekare 2+1 daireler 58 bin TL peşin 3 bin 600 TL taksitle, 211 adet 150 metrekare 3+1 daireler 75 bin TL peşin 4 bin 700 TL taksitle, 106 adet 175 metrekare 3+1 daireler, 90 bin TL peşin 5 bin 600 TL taksitle, 42 adet 185 metrekare 4+1 daireler, 95 bin TL Peşin 5 bin 900 TL taksitle satışa sunulacak.

Konutlar için ön başvuru bedeli ise 500 TL olarak belirlendi. Kooperatife kesin kayıt yaptıracak olanların isimleri başvuruların hemen ardından gerçekleştirilecek kura çekimleri ile belli olacak.

Piri Reis Evleri ön başvuru detayları:

ÖN BAŞVURU ÜCRETİ TÜM DAİRE TİPLERİ İÇİN 500 TL

ÖnKayıt 24 Şubat - 04 Mart 2022 tarihleri arasında Online Başvuru ile yapılacakr.

Ön başvuru aşamasında, gerekli kayıt ücretini aşağıda yer alan banka hesap numaralarına yatırmanız gerekmektedir. Ayrıca açıklama kısmına, başvuru sahibinin TC. Kimlik numarası, Adı-Soyadı ve iletişim numaralarının yazılması zorunludur. (11 HANELİ TC KİMLİK NUMARASININ RAKAMLAR ARASINDA BOŞLUK BIRAKMADAN YAZILMASI GEREKMEKTEDİR)

Örnek İban Açıklaması:

Açıklama :12345678910 Ad Soyad 0 500 000 0000

Hesap Bilgileri :

Banka Adı:TÜRKİYE EMLAK KATILIM BANKASI - KONYA ŞUBESİ
Hesap Adı : Sınırlı Sorumlu Piri Reis Evleri Konut Yapı Kooperatifi
Hesap No : 884242
İban No : TR88 0021 1000 0008 8424 2000 01

(Başvuru ücretlerini EFT/Havale yoluyla yatıracak olan vatandaşlarımızın kooperatif hesap adını üstte görüldüğü şekliyle yazması gerekmektedir.)

Dikkat
Banka ödemesi açıklamasında, başvuru sahibine ait TC. Kimlik Numarası, Adı- Soyadı ve iletişim numaraları yer almayanlar ile 18 yaş altı kişilerin başvuruları geçersiz sayılacaktır.

Önemli Not:

Bir TC. Kimlik Numarası ile sadece bir kez başvuru yapılabilmektedir.

Önemli Not

Noter tarafından çekilecek kura sonucu, vatandaşlara yatırdıkları ön kayıt bedeli iade edilecek.

-Banka işlemlerinin tamamlanmasından sonra sitemizde bulunan Onlinekayıt bölümünden kaydınızı oluşturabilirsiniz.

(Doğum Yılı bölümüne sadece doğum yılınızı yazınız ay ve gün yazmayınız. Örnek :Doğum Yılı 1980)

-Kayıt işleminiz tamamlandıktan sonra tarafınıza onay mesajı gönderilecektir.

Meram'ın yeni toplu konut hamlesi Piri Reis Evleri’nde başvuru için son günler

Meram'ın yeni toplu konut hamlesi Piri Reis Evleri’nde başvuru için son günler

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.