Meram'daki fırınlara ramazan denetimi

Meram'daki fırınlara ramazan denetimi

KONYA (AA) - Meram Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ramazan ayı nedeniyle ilçede faaliyet gösteren fırınlara yönelik denetimlerini artırdı. Belediye...

KONYA (AA) - Meram Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ramazan ayı nedeniyle ilçede faaliyet gösteren fırınlara yönelik denetimlerini artırdı.

Belediye Başkanı Fatma Toru, ekiplerle beraber yapılan denetimlere katılarak, vatandaşların sağlıklı ve hijyenik gıdaya ulaşması noktasında azami gayret gösterdiklerini söyledi.

Unlu mamul üretimi yapan fırınların ramazan ayında denetimlerinin sıklaştırıldığını vurgulayan Toru, "Halkımızın sağlıklı ve hijyenik bir ortamda üretilen ekmeğe ve pideye ulaşabilmesi adına ekiplerimiz denetimlerini hızlandırdı. Bu akşam da işletmelerimizi denetliyoruz. Yaptığımız denetimlerde gayet temiz ve hijyenik bir ortamla karşılaştık." dedi.

Toru, denetimler kapsamında sadece sağlık ve hijyen kurallarının değil, ekmek gramajının kontrolü, çalışanların ve üretim yerlerinin temizliğinin de denetlendiğini aktardı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :