Meram'da Ücretsiz Yazılım Eğitimi, Bir Tık Uzağında

Meram'da Ücretsiz Yazılım Eğitimi, Bir Tık Uzağında

Meram Belediyesi, MEGA Yazılım Akademisi (MEGA) kapsamında yazılım geliştirmeyi öğrenmek isteyenlere ücretsiz eğitim fırsatı sunuyor. Başvurular 3 Kasım'a kadar kabul ediliyor.

Konya'nın Meram ilçesinde bulunan Meram Belediyesi, yazılım dünyasına adım atmak ve kendini geliştirmek isteyenler için ücretsiz bir eğitim fırsatı sunuyor. "MEGA Yazılım Akademisi" adı verilen bu program, temel programlama becerilerinden teknik eğitimlere kadar geniş bir yelpazede eğitim sunmayı hedefliyor. Kayıtlar, megayazilimakademisi.com adresi üzerinden yapılacak ve son başvuru tarihi 3 Kasım olarak belirlendi.

MEGA Yazılım Akademisi Programı, katılımcılara sıfırdan yazılım geliştirme becerilerini öğrenme fırsatı sunacak. Programın sonunda katılımcılar, öğrendikleri yazılım becerilerini kullanarak tematik projeler geliştirebilecekler. Ayrıca, başarıyla tamamlayan katılımcılar yazılım sektöründeki firmalarla tanışma şansı elde edecekler.

Meram'da Ücretsiz Yazılım Eğitimi, Bir Tık Uzağında

Eğitimler, çevrimiçi olarak gerçekleştirilecek, ancak bazı projeler ve etkinlikler yüz yüze yapılacak. Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, MEGA Yazılım Akademisi'nin, gençlerin teknolojiye ayak uydurmasını ve kendilerini geliştirmesini teşvik eden bir proje olduğunu belirtti. Kavuş, "Yazılım Akademimiz, ilgili gençlerimize kendi uygulamalarını ve projelerini geliştirme imkanı sunacak. Fikirlerini hayata geçirme şansı verecek. Hızla değişen yazılım dünyasını öğretecek bu akademi, gençlerimizde sürekli öğrenme isteğini de teşvik ederek hayatlarında başarıyı yakalamalarına yardımcı olacaktır" dedi.

Meram Belediyesi, E-Spor Merkezi'nden Youtube Akademi'ye kadar çeşitli alanlarda gençlere hizmet veriyor ve eğitim sağlıyor. MEGA Yazılım Akademisi ise yazılım alanında kariyer yapmak isteyenlere önemli bir adım atmalarına yardımcı olacak bir fırsat sunuyor. Bu proje, ilçe ve gençlik için önemli bir kaynak olma potansiyeli taşıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.