Meram'da silahlı saldırı: Tartıştığı şahıslara ateş açtı

Meram'da silahlı saldırı: Tartıştığı şahıslara ateş açtı

Konya’nın Meram ilçesinde, alkollü olduğu iddia edilen bir şahıs, tartıştığı grubun üzerine tüfekle ateş açtı. Saldırıda biri ağır olmak üzere 2 kişi yaralanırken, polis ekipleri saldırganın peşine düştü.

Olay, saat 20.00 sıralarında Meram ilçesi Melikşah Mahallesi’nde, halk arasında "kafeler sokağı" olarak bilinen bölgede meydana geldi. İddiaya göre alkollü olan bir şahıs, yaklaşık 8 kişilik bir grupla henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya girdi. Tartışma esnasında tehditler savurduğu öne sürülen şahıs, kısa sürede olay yerinden uzaklaşarak izini kaybettirdi.

Kalabalığa tüfekle ateş açtı

Grup, tartışmanın ardından bir kafeye doğru ilerlerken saldırgan geri dönerek tüfekle kalabalığın üzerine ateş açtı. Saldırı sonucunda A.T.E. (18) ve yabancı uyruklu M.A. (18) vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandı.

Biri ağır yaralı

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralılar, ambulanslarla Konya Numune Hastanesi’ne kaldırıldı. A.T.E.’nin sağlık durumunun ağır olduğu, M.A.’nın ise hafif yaralandığı öğrenildi.

Polis saldırganın peşinde

Olayın ardından çevrede geniş çaplı inceleme başlatan polis ekipleri, kaçan saldırganı yakalamak için çalışma başlattı. Soruşturma sürüyor.

Meram'da silahlı saldırı: Tartıştığı şahıslara ateş açtı

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.