Meram'da mahallelerarası futbol turnuvası

Meram'da mahallelerarası futbol turnuvası

KONYA (AA) - Meram Belediyesi tarafından "Haydi Meram Hep Beraber Spora" sloganıyla düzenlenen mahallelerarası futbol turnuvasına kayıtlar başladı.Meram...

KONYA (AA) - Meram Belediyesi tarafından "Haydi Meram Hep Beraber Spora" sloganıyla düzenlenen mahallelerarası futbol turnuvasına kayıtlar başladı.

Meram Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, turnuvaya Meram ilçe sınırları içerisindeki mahalle sakinlerinin kuracağı takımların katılabileceği, her oyuncunun kendi ikamet ettiği mahalle bünyesindeki takımda yer alabileceği belirtildi.

Takıma seçilecek oyuncuların mahalle muhtarı tarafından belirleneceği bildirilen açıklamada, "Takımlar, 18-60 yaş kişilerden oluşabilecek. Her takım 13 oyuncudan oluşacak. Takım isimleri muhtarlık isimleriyle aynı olacak." ifadeleri kullanıldı.

Müsabakaların Karahüyük Mahallesinde bulunan Şehit Süleyman Ballan Spor Tesislerinde oynanacağı vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Müsabakalar, cumartesi ve pazar günleri gündüz oynanacak. Turnuva sonunda en centilmen takım, birinci, ikinci ve üçüncü olan takımlara çeşitli hediyeler verilecek. Turnuvaya katılmak isteyen muhtarlıkların, kuracağı takım listesini en geç 17 Haziran Cuma günü saat 16.30'a kadar Meram Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü'ne müracaat etmeleri gerekiyor."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :