Meram'da Asfalt Çalışmaları Sürüyor

Meram'da Asfalt Çalışmaları Sürüyor

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi, 2016 yılı için belirlediği 2 milyon metrekarelik asfalt hedefi doğrultusunda asfalt çalışmalarını sürdürüyor.

Konya'nın merkez Meram İlçe Belediyesi, 2016 yılı için belirlediği 2 milyon metrekarelik asfalt hedefi doğrultusunda asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Fatma Toru, 2 bin 500 metre uzunluğundaki Telafer Mahallesi Hacı Bayram Veli Caddesi'nde sathi kaplama çalışmalarının başladığını söyledi.

 

'2016 Meram'ın asfalt yılı olacak' sloganı çerçevesinde fen işleri çalışmalarının yoğun tempoyla sürdüğünü belirten Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, "Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz ilçemizin farklı bölgelerinde asfalt, parke-bordür ve diğer altyapı çalışmalarını sürdürmektedir. Bu kapsamda uzunluğu yaklaşık 2,5 kilometre ve genişliği 15 metre olan Telafer Mahallesi Hacı Bayram Veli Caddesi'ndeki sathi kaplama çalışmaları başlamıştır. En kısa süre içinde buradaki çalışmaları tamamlamayı hedefliyoruz. Telafer Mahallemizde bu caddeyle birlikte 95 sokakta 100 kilometrenin üzerinde soğuk asfalt çalışması yapıldı. Alakova, İmam-ı Azam, Boruktolu ve Farabi Caddesi gibi otobüs güzergahları öncelikli olarak asfaltlanmaktadır" diye konuştu.

Başkan Toru, Yatağan, Karahüyük, Doğu Hadimi, Kirazlı ve Büyük Kovanağzı Mahalleleri'nde de parke-bordür çalışmalarının devam ettiğini kaydetti.

Etiketler :