Meram yüzyılı ortak aklın eseri olacak

Meram yüzyılı ortak aklın eseri olacak

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, seçim çalışmalarında hemşerileriyle uyumlu bir iş birliği içinde olmaya ve ortak akıl ile ilçeyi daha ileriye taşımaya söz veriyor.

Konya'nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, seçim çalışmaları kapsamında Meram halkıyla sıkı bir temas halinde. Başkan Kavuş'un vurgusu, ilçenin gelişimi için önemli olan uyumlu çalışma ve ortak akıl ile yönetim anlayışı üzerine. Hemşerileri, siyasetçileri, bürokratları, şehir plancıları ve sivil toplum örgütlerinin katkılarıyla ilçenin geleceğini şekillendirme sözü veren Başkan Kavuş, "Meram Yüzyılı"nın ortak aklın ürünü olacağını belirtti.

Meram yüzyılı ortak aklın eseri olacak

Seçim çalışmalarında AK Parti ve Cumhur İttifakı Meram Belediye Başkan Adayı olarak aktif bir rol üstlenen Mustafa Kavuş, Hocafakıh, Furgan Dede, Sait Paşa, Amber Reis, Kazım Karabekir ve Millet caddelerinde esnaf ziyaretleri gerçekleştiriyor. Bu ziyaretlerde hemşerileriyle samimi ve sıcak sohbetler gerçekleştirerek ilçenin nabzını tutuyor.

Kavuş'un açıklamalarına göre, Meram'ın başarısının temelinde uyumlu çalışma ve iş birliği yatıyor. Hem hükümet, hem büyükşehir belediyesi hem de ilçe belediyesi arasında gösterilen uyum ve iş birliği, ilçenin gücüne güç katıyor. Kavuş, bu birlikteliğin ilçenin ekonomik ve sosyal kalkınması için önemli olduğunu vurguluyor ve gelecek dönemde de devam edeceğini belirtiyor.

Meram yüzyılı ortak aklın eseri olacak

Başkan Kavuş, Meramlıların bu süreçte en önemli rolü üstlendiğini ifade ediyor. Geçmiş dönemde olduğu gibi, gelecek dönemde de resmi kurumlar, sivil toplum kuruluşları ve mahallelerle uyum içinde çalışacaklarını söylüyor. Meram'ın geleceği için her adımın temelinde hemşerilerin, siyasetçilerin ve diğer paydaşların görüşlerinin bulunduğunu vurgulayan Kavuş, ilçeyi seven herkesin çözüm sürecinde yer almasını ve ortak akıl ile hareket etmeyi hedefliyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.