Meram Belediyesporlu Kick Boksçulardan Tarihi Başarı

Meram Belediyesporlu Kick Boksçulardan Tarihi Başarı

Meram Belediyesporlu sporcular, 9. Uluslararası Kick Boks Dünya Kupası'nda büyük bir başarıya imza atarak 42 ülkenin katıldığı şampiyonada altı madalya kazandı.

İstanbul'da Büyük Başarı

Türkiye Kick Boks Federasyonu'nun 2024 yılı faaliyet programında yer alan 9. Uluslararası Kick Boks Dünya Kupası, 15-19 Mayıs 2024 tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleştirildi. Meram Belediyesporlu sporcular, bu şampiyonada gösterdikleri üstün performansla tarih yazdı. Toplamda üç altın, bir gümüş ve iki bronz madalya kazanan sporcular, Meram ilçesinin gururu oldular.

Meram Belediyesporlu Kick Boksçulardan Tarihi Başarı

Meram Belediyesporlu Sporcuların Başarıları

42 ülkeden sporcuların katıldığı şampiyonada Meram Belediyesporlu sporcuların elde ettiği dereceler şu şekilde:

  • Sabriye Gür (70 kg): Dünya Şampiyonu
  • Emircan Beserek (67 kg): Dünya Şampiyonu
  • Kazım Dereli (81 kg): Dünya Şampiyonu
  • Batuhan Pekmezci (86 kg): Dünya İkincisi
  • Ebrar Aygün (60 kg): Dünya Üçüncüsü
  • İbrahim Demirtaş (+91 kg): Dünya Üçüncüsü

Başkan Mustafa Kavuş'tan Tebrik Mesajı

Meram İlçe Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, sporcuların elde ettiği bu büyük başarıdan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Meram'a bu tarihi gururu yaşatan sporcularımızı ve antrenörlerini tebrik ediyorum. Meram Belediyespor, sadece ülke çapında değil, uluslararası alanda da başarıdan başarıya koşarak gururumuz olmaya devam ediyor. Kick Boks Dünya Şampiyonası'nda da bu gelenek bozulmadı. Sporcularımız aldıkları altı madalya ile yine göğsümüzü kabarttılar. Hepsini tek tek tebrik ediyor, bu başarıda katkıları olan antrenörlerimizden kulüp yöneticilerine, çalışanlardan çocuklarımızın ailelerine kadar herkesi tebrik ediyorum," dedi.

Meram Belediyesporlu Kick Boksçulardan Tarihi Başarı

Başkan Kavuş, sporcuların başarılarının artarak devam etmesi adına desteklerinin süreceğini vurguladı ve sporcuların yanında olmaya devam edeceklerini belirtti.

Meram Belediyespor’un Geleceği Parlak

Meram Belediyespor’un uluslararası arenada gösterdiği bu başarılar, kulübün geleceği için büyük umut veriyor. Sporcuların elde ettiği bu madalyalar, kulübün başarısının bir göstergesi olup, gelecekte daha büyük başarıların habercisi olarak değerlendiriliyor. Meram Belediyesporlu sporcular, azim ve kararlılıklarıyla ilçenin ve ülkenin gururu olmaya devam ediyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.