Meram Belediyesi'nden öğretmenlere sürpriz ziyaret

Meram Belediyesi'nden öğretmenlere sürpriz ziyaret

Meram Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ilçe genelindeki okullarda görev yapan öğretmenlere tatlı bir sürpriz yaparak onları ziyaret etti.

Meram Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde ilçe genelindeki okullarda görev yapan öğretmenlere unutulmaz bir sürprizle yaklaştı. Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlik kapsamında, Meram Fevzi Çakmak Ortaokulu'nda gerçekleştirilen ziyarette, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Koca da hazır bulundu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Koca, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, her zaman eğitim camiasının yanında olan Meram Belediyesi'ne teşekkür ederek, Fevzi Çakmak Ortaokulu'nda görev yapan öğretmenlerin Öğretmenler Günü'nü kutladı ve onlarla sohbet etti.

Başkan Mustafa Kavuş da yaptığı açıklamada, Öğretmenler Günü dolayısıyla tüm öğretmenlere en içten şükranlarını ileterek, "Bu kutsal vazifeyi ifa eden tüm öğretmenlerimize şahsım, kurumum ve ilçem adına en kalbi şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Ayrıca, Başkan Kavuş, öğretmenleri Türkiye'nin yüzyılının en büyük mimarları olarak nitelendirerek, "Öğretmenlerimiz, geleceğimize rehberlik etmektedirler. Türkiye Yüzyılı'nın en önemli mimarları da yine öğretmenlerimiz olacaktır. Elleri öpülesi her bir öğretmenimize şükranlarımı sunuyor, yürüdükleri bu yolda her zaman yanlarında olacağımızı ifade etmek istiyorum" şeklinde konuştu.

Başkan Kavuş, öğretmenlerin geleceğin inşasındaki kahramanlar olduğunu vurgulayarak, öğretmenlerin yaptığı fedakarca çalışmaları destekleyeceklerini ve onların her zaman yanlarında olacaklarını belirtti. Ayrıca, emekli olmuş tüm öğretmenlere sağlıklı, hayırlı ve uzun ömürler dileyerek, şehit öğretmenleri ve vefat etmiş tüm öğretmenleri rahmetle anma dileğinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.