Meram Belediyesi Haziran Ayı Meclis Toplantısını Yaptı

Meram Belediyesi Haziran Ayı Meclis Toplantısını Yaptı

Meram Belediye Meclisi üç aylık bir aranın ardından yeniden buluştu. Sosyal mesafeden maskeye kadar tüm önlemlerin alındığı toplantı, Belediye Meclis Salonunda ve Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş başkanlığında gerçekleştirildi.

Meram Belediyesi Haziran ayı meclis toplantısını ilk kez yüz yüze gerçekleştirdi.

Meclis üyeleriyle sosyal mesafe şartıyla da olsa yeniden buluşmuş olmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Başkan Kavuş, ‘Hassasiyetimiz arttıkça bu mesafelerin de kalktığına hepbirlikte şahit olacağız” dedi.  

Mart ayından bu yana süregelen koronaviris (Covid-19) salgını sebebiyle video konferansla gerçekleştirilen Meram Belediyesi Meclis toplantısı 3 aylık bir aranın ardından ilk kez yüzyüze gerçekleştirildi.

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş’un başkanlığında gerçekleştirilen toplantı sosyal mesafe ve maske gibi salgın kurallarına riayet edilerek gerçekleştirildi.

Meram Belediyesi Meclis Salonunda yapılan toplantının açılış konuşmasını yapan Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, meclis üyeleri ile yeniden yüzyüze görüşmekten duyduğu mutluluğu dile getirdi.

BAŞKAN KAVUŞ; “SÜRECİN BAŞARISINDA HER KURUMUN VE HER BİREYİN KATKISI VAR”

Covid-19 pandemisi sebebiyle ilçenin, şehrin, ülkenin ve tüm dünyanın bu konuya kilitlendiğine dikkat çeken Başkan Kavuş, sürecin 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki hükümet ve kamu kuruluşları tarafından başarıyla yürütüldüğüne vurgu yaptı.

Bunun yanı sıra sağlık camiası ve Vefa Sosyal Destek Grubu gibi organizasyonların ortaya koyduğu özverili gayretlerin bugünlere gelinmesinde büyük payı olduğunun altını çizen Başkan Kavuş, sözlerini şöyle sürdürdü;

“Vefa Sosyal Destek Grubunu oluşturan kuruluşların koordinasyon içinde gösterdiği çalışmalar ve o kuruluşların çalışanları bugünlere gelmemizde büyük yarar sağladı.

Yaşadığımız son üç aylık dönemi ve bugün geldiğimiz noktayı düşündüğümüzde ortaya konulan özverinin kıymetini çok daha iyi anlıyoruz. Biz de belediye olarak süreci, başta pazar yerlerimiz olmak üzere tüm toplu alanların temizliğinden sunduğumuz dezenfektasyon imkanlarına, maske üretim ve dağıtımından sağlık çalışanlarımıza verdiğimiz desteklere kadar her alanda başarılı yürüttük.

Meramlı hemşehrilerimizde salgına karşı kurallara uyarak sürece destek verdi. Tüm bunların nihayetinde bugün karşı karşıyayız. Tehlike henüz tam anlamıyla geçmiş değil. Bu  nedenle belki sarılamadık, bu nedenle belki maske ve sosyal mesafe ile bir araya geldik.

Ama tehdide karşı hassasiyetimiz bu şekilde devam ettiği sürece, mesafelerin ortadan kalkacağı günler çokta uzak değil.”

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş’un açılış konuşmasının ardından meclis, gündemindeki maddelere geçti. 

meram2.jpg

 

Etiketler :