Meram Belediye Meclisi, geleceğin liderlerini ağırladı

Meram Belediye Meclisi, geleceğin liderlerini ağırladı

Meram Belediye Meclisi'nin 2024'ün ilk toplantısında, Necmettin Erbakan Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü öğrencileri, belediye çalışmalarını ve karar alma sürecini yakından gözlemleme fırsatı buldu.

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş başkanlığında gerçekleşen toplantıda, Necmettin Erbakan Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü öğrencileri, Doç. Dr. Erdal Bayrakçı'nın rehberliğinde önemli bir ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Kavuş, öğrencilerle gerçekleştirdiği sohbetinde belediye çalışmaları ve meclisin işleyiş biçimi hakkında bilgi verirken, öğrencilerin sorularını da cevapladı.

Toplantının ardından bir açıklama yapan Başkan Mustafa Kavuş, gençleri ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bu ziyaretin geleceğin kamu yöneticilerine ilham vermesi amacını taşıdığını vurguladı. Gençlerin, meclis toplantısında karar alma sürecini gözlemleyerek belediye hizmetlerinin planlanma ve uygulanma aşamalarına tanıklık ettiğini belirten Başkan Kavuş, öğrencilere yönelik şu sözleri ekledi: "Sizler geleceğimizin teminatısınız. Bu nedenle en güzel şekilde yetişmeniz bizim için çok değerli. Eğitim serüveninize katkı sunmak gerek şahsımın gerek kurumumun en önemli vazifelerinden biri olduğu inancıyla her zaman yanınızdayım."

Toplantının devamında, Meram Belediyesi 2024 yılı Ocak ayı toplantısı gerçekleştirildi. Başkan Kavuş'un öğrencilere yaptığı bu özel davet, gençlerin kamu yönetimi ve siyaset bilimi alanında derin bir anlayış ve deneyim kazanmalarına yönelik önemli bir adım olarak kayıtlara geçti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.