Meral Akşener'i ziyaret eden Konyalı MHP'liler kim?

Meral Akşener'i ziyaret eden Konyalı MHP'liler kim?

Grup toplantısında açıklamalarda bulunan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener "Fosforlu Cevriye" benzetmesine çok kızgın olduğunu belirterek kendisine 2 ismin geldiğini anlattı.

Haftalık grup toplantısını yapan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener şu cümleleri kullandı:

  • Konyalı iki genç delege bunu tam da kast edildiği manada fahişe olarak algıladılar ve ağlayarak bana geldiler. Ben onlara kast ettikleri gibi olmadığını izah etmeye başladım.
  • 47 doğumlu sayın Bahçeli’nin hepimizin geçmişte abi dediğimiz Bahçeli’nin o çok genç çocukların gözünde yerle bir olmasın diye Fosforlu Cevriye’nin fahişe olmadığını sert eli sopalı bir kadın olduğunu söylemek zorunda kaldım.
  • Ben onu korurken gelip giden herkese kahkahalar içinde tam bir yıl boyunca bunu söyledi. Sonra sistem yürümeye başladı 19 Haziran’da bir kongre yaptık. Ondan sonra benim 9 aylık erkek torunuma hem de nikâh şahidi olduğu oğlumun çocuğuna nesebi gayri sahih dedi.

Akşener'in bu açıklamalarının ardından gözler İYİ Parti liderini ziyaret eden Konyalı delegelere çevrildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.