Meral Akşener'e ekonomiden dert yanan Konyalı esnafın mütevazi yaşamı açığa çıktı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Konya'nın Ilgın ilçesinde esnafı ziyaret etti. Akşener'in yanına yaklaşan Yüksel Temur isimli bir esnaf ekonomiden yakındı. Temur'la ilgili özel görüntüler bu gelişmenin ardından ortalığa saçıldı.

Sözlerine "Ekonomi berbat" diye başlayan Temur, "Yeter bıktık. Bakın şimdi bana FETÖ’cü diyecekler. Bana PKK diyecekler, bana DHKP-C diyecekler, Her şeyi diyecekler" ifadesini kullanarak Suriyelilere ve hükümete tepki gösterdi.

AKŞENER TWİTTER'DAN PAYLAŞTI

O ana ilişkin görüntüler Akşener tarafından Twitter'da paylaşıldı. Akşener paylaşımına "Bak Sayın Erdoğan, konuşan dış güçler değil, teröristler değil... Konuşan, en son seçimde sana güvenmiş, oy vermiş olan Konyalı bir vatandaşımız. Seni seçmiş vatandaşlarının sesine kulak ver..." notunu düştü.

ex8skiywuaamjev.jpgex8t4rwwqaafsel.jpgex80z7tw8airhmo.jpgcantasi.jpg

LÜKS İÇİNDE YAŞIYOR

Akşener'in paylaşımının ardından Yüksel Temur'un lüks yaşantısına ait fotoğraflar da ortaya çıktı.

Ekonomiden yakınan Temur'un lüks otomobillerle çektirdiği fotoğrafları paylaşan vatandaşlar, yapılan algı operasyonuna tepki gösterdi.

Öte yandan bu durum geçtiğimiz haftalarda torununa süt alamadığını söyleyen ancak içki sofralarında fotoğrafları ortaya çıkan CHP'li Yıldız Bacıoğlu'nu akıllara getirdi.

torunuma-sut-alamiyorum-diyen-chp-li-yildiz-bacioglu-nun-fotograflarina-tepki-yagdi-1808d.jpg

TAKVİM-SÜPER HABER-AHABER

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum