Memur-Sen:

Memur-Sen:

"955 bin 989 üye sayısına ulaştık. Sendikalarımız da üye sayılarını artırdılar, yetkilerini rakipleriyle farkı açarak pekiştirdiler. Genel merkezlerimiz ve teşkilatımız, hizmet kervanını büyüterek sürdürüyor"

ANKARA (AA) - Memur-Sen'in toplam üye sayısının 955 bin 989'a ulaştığı belirtilerek, "Genel merkezlerimiz ve teşkilatımız, hizmet kervanını büyüterek sürdürüyor" değerlendirmesi yapıldı.

Memur-Sen'den yapılan yazılı açıklamada, sendikaların güncel üye sayılarına göre konfederasyonun üye sayısının arttığı ve Temmuz 2015'te 836 bin 505 olan üye sayısının bugün 955 bin 989'a yükseldiği vurgulandı.

Elde edilen söz konusu başarıya kolay ulaşılmadığının belirtildiği açıklamada, "Bu başarının arkasında toplu görüşme kazanımlarımız, toplu sözleşme zaferlerimiz var. Her maddesi alın terinin eseri olan kazanım destanlarımız var. Nicelikle güçlenen, nitelikle derinleşen teşkilatlarımızın yoğun gayretleri var. Terörle mücadelede dik duruşumuz, milletin yanında yer alışımız var. Ortaya çıkan bu devasa sonuç ve rakam, aynı zamanda değerler sendikacılığımızın eseridir. Medeniyet ve kültür değerlerimize sahip çıkmanın eseridir. Dünya sendikacılığı ile işbirliği ve dayanışma eksenli emek diplomasimizin eseridir" ifadeleri kullanıldı.

Açıklamada, ana hedefin 1 milyon üyeye ulaşmak olduğu bildirilerek, şunlar kaydedildi:

"Bu tarihi başarıların ve eserlerin sonucunda, 955 bin 989 üye sayısına ulaştık. Sendikalarımız da üye sayılarını artırdılar, yetkilerini rakipleriyle farkı açarak pekiştirdiler. Genel merkezlerimiz ve teşkilatımız, hizmet kervanını büyüterek sürdürüyor. Üyeye, kamu görevlilerine, millete ve insanlığa hizmet devam ediyor. 2016 sonu itibariyle, 1 milyon üyeyi aşarak rekorların rekorunu kırmak istiyoruz. Bu rekoru da kıracağımıza inanıyoruz. Bu büyük rakam ve hedef, bizlere daha büyük sorumluluklar yüklüyor. Bu tarihi zafer, sendikalarımızın üyeleriyle her konuda ve zeminde daha fazla temas kurma, sorularına cevap verme, sorunlarına çözüm üretme sorumluluklarını artırıyor. Daha da artan sorumluluğumuzla terörün bitmesi, terörün zemininin kurutulması noktasında yürütülen mücadeleye ve tüm gayretlere katkı vereceğiz, destek olacağız."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :