'Memocan' yakalandı, örgütü çökertildi

'Memocan' yakalandı, örgütü çökertildi

İstanbul'da gerçekleştirilen "Mahzen-7" operasyonlarında, "Memocan" lakaplı Muhammed Uray'ın liderliğini yaptığı organize suç örgütü ve 27 şüpheli ele geçirildi.

İstanbul'un Ümraniye, Ataşehir ve Üsküdar ilçelerinde faaliyet gösteren organize suç örgütüne yönelik gerçekleştirilen "Mahzen-7" operasyonları sonuç verdi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, operasyonların başarıyla tamamlandığını duyurdu. Muhammed Uray'ın liderliğini yaptığı ve "Memocan" lakabıyla tanınan organize suç örgütü ile birlikte 27 şüpheli ele geçirildi.

Operasyonlarda, suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, nitelikli yağma, kasten yaralama, mala zarar verme (ikamet ve iş yerlerini kurşunlama), kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, genel güvenliği kasten tehlikeye sokma, silahlı tehdit ve 6136 sayılı kanuna muhalefet suçlarından aranan şüphelilerin faaliyetleri tespit edildi.

Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı koordinesinde gerçekleştirilen operasyonlarda; 12 ruhsatsız tabanca, 3 av tüfeği, muhtelif miktarda uyuşturucu madde, 2 hassas terazi ve büyük miktarda nakit paraya el konuldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.