Memleket Özel | Konya Milletvekili Halil Etyemez'den Abdüllatif Şener'e sert sözler

Memleket Özel | Konya Milletvekili Halil Etyemez'den Abdüllatif Şener'e sert sözler

Gündeme bomba gibi düşen CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan tehdit içeren sözlerine Halil Etyemez'den açıklama geldi.

Memleket.com.tr'nin gündeme getirdiği CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan sözlerine AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez'den çok sert cevap geldi.

Sorularımızı yanıtlayan Etyemez açıklamasında şu görüşleri paylaştı:

- Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, ülkemiz ve milletimiz için gecesini gündüzüne katarak çalışmaktadır. Sosyal medyada Cumhurbaşkanımız ile ilgili çok çirkin kampanyalar yürütüldü.

- CHP’li Milletvekilinin de bu kampanyaların ardından Cumhurbaşkanımız ve AK Partili Milletvekillerimiz ile ilgili kullandığı sözler asla kabul edilemez. Şener, yaptığı açıklamalarla kirli mihrakların değirmenine su taşımaktadır.

TÜRKİYE'Yİ KARIŞTIRMAK İSTEYENLERİN DEĞİRMENİNE SU TAŞIYOR

Milletvekili Halil Etyemez, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye’nin büyümesi ve güçlenmesi, milletin refahının artması için gece gündüz çalıştığını vurguladı. Türkiye’yi karıştırmak, kaos oluşturmak isteyen mihrakların her zaman iş başında olduğunu kaydeden Milletvekili Etyemez, CHP Milletvekili Şener’in yaptığı açıklamalarla bu kirli mihrakların değirmenine su taşıdığını söyledi.

ÇOK ÇİRKİN HASTAGLER AÇILDI

Halil Etyemez, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili sosyal medyada çok çirkin hashtaglar açıldı. Öldüğü, hasta olduğu söylendi. Cumhurbaşkanımız çok şükür dimdik ayaktadır, ülkemizin ve milletimizin başındadır. Abdüllatif Şener, kirli mihrakların kirli oyunlarını sahneye koyduğu bir süreçte Viva Zapata filmini örnek gösteriyor, Zapata karakterinin kurşuna dizilerek öldürüldüğünden bahsediyor. Maneviyat ve hoşgörü şehri olan Konya’mızda Milletvekilliği yapan Abdullatif Şener’in, Cumhurbaşkanımız ve AK Partili Milletvekillerimiz ile ilgili kullandığı sözler asla kabul edilemez. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan kutsal değildir ancak bizim liderimizdir. Biz, Cumhurbaşkanımızın nasıl çalıştığına, uykusuz gecelerine, vatan ve millet sevdasına şahidiz. Aslında Abdullatif Şener de Cumhurbaşkanımızın nasıl çalıştığını çok iyi bilir. Anlaşılan Abdullatif Şener, kişisel çıkarları için geçtiği yeni partisine yaranmaya çalışmaktadır. Unutulmamalıdır ki, kişisel emelleri gerçekleştirmek için rüzgara göre yön değiştirenler, alabora olup yok olup giderler. Abdullatif Şener’e önce kendilerine bakmalarını tavsiye ediyorum. Cumhurbaşkanımıza ve milletvekillerimize dil uzatacağına, terörle kol kola yürüyen parti ile kurdukları ittifaka baksın. Kendi liderinin sürekli çark etmesine baksın. Tabi liderliğini kabul ediyorsa.” dedi.

NE OLMUŞTU?

CHP Konya Milletvekili Abdullatif Şener, mecliste Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı kast ederek bir diktatörün ölümünü konu alan "Viva Zapata" filmini örnek vererek Zapata'nın kurşuna dizilerek öldürüldüğünü söylemiş ve geride kalanların liderlerinin ölümüne inanmadığını söylemişti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.