Melikgazi'de kentsel dönüşüm çalışmaları

Melikgazi'de kentsel dönüşüm çalışmaları

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, kentsel dönüşüm projesi kapsamında 340 dairenin ihalesinin geçekleştirileceğini bildirdi....

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, kentsel dönüşüm projesi kapsamında 340 dairenin ihalesinin geçekleştirileceğini bildirdi.

Büyükkılıç, yaptığı yazılı açıklamada, Küçükali ve Anbar mahallelerinde yaptırılacak olan 9 bloktan oluşan 340 dairenin kat karşılığı ihale edileceğini belirtti.

Belediye olarak kentsel dönüşüme önem verdiklerini dile getiren Büyükkılıç, şunları kaydetti:

"Kentsel dönüşüm projeleri kapsamında şubat ve nisanda bin 346 dairenin ihalesini yaptık. Şimdi ise ilkbahar döneminde yine 4 haftada 9 bloktan oluşan toplam 360 daireyi kat karşılığı 7 ayrı ihale ile yaptıracağız. 4 hafta içerisinde 7 ayrı ihale ile kat karşılığı iş yapan müteahhitler için önemli bir fırsat olacaktır. Bu yıl başlanılan inşaatlar 2018'de tamamlanarak hak sahiplerine verilecektir. Küçükali ile Anbar mahallelerine iyi bakınız çünkü seneye bu mahalle de modern binalarla çevrelenmiş bir prestij mahalleri olarak bölge hak ettiği yerini alacaktır."




AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :