Melikgazi İletişim Merkezi'ne yoğun ilgi

Melikgazi İletişim Merkezi'ne yoğun ilgi

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediyesi İletişim Merkezi'ne 6 ayda 30 bin başvuru yapıldı.Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, yaptığı açıklamada,...

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediyesi İletişim Merkezi'ne 6 ayda 30 bin başvuru yapıldı.

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, yaptığı açıklamada, ocak ayı içerisinde hizmete sunulan iletişim merkezinin kısa sürede benimsendiğini, takdir gördüğünü, çözüm sunucu birim olarak referans gösterildiğini bildirdi.

Merkeze 2017 yılının ilk 6 ayında toplam 30 bin 572 başvuru yapıldığını ve tüm başvuruların kısa sürede ilgili birimlerce çözüme ulaştırıldığını ifade eden Büyükkılıç, merkezin çeşitli hizmet çeşitleri ve imkanları ile 7 gün 24 saat hizmet verdiğini kaydetti.

Mesai saatleri içerisinde şahsen yapılabilen başvuruların mesai saatleri dışında teknolojinin yeni imkanları ile 24 saat hizmet verilebilir olduğunu belirten Başkan Büyükkılıç, şunları kaydetti:

"İletişim merkezimiz ocak ayında hizmete sunuldu. Ancak kısa sürede takdir topladığı çözümleri ve hizmetleri ile referans gösteriliyor. Saat 08.00 ile Saat 18.00 arası bizzat başvuru yapılabiliyor. Ancak hizmet saat 18.00 den sonra da devam ediyor. Gün boyunca 252 13 33 numaralı telefon ile ulaşılabilinen hizmet merkezine 24 saat Melikgazi Belediyesi www.melikgazi-bel.tr sitesi üzerinden form doldurularak veya 0 530 253 91 91 WatsApp hattından da ulaşılıyor. Dolayısıyla 24 saat hizmet veren iletişim merkezi Melikgazi’nin adeta çözüm merkezi olmaktadır."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :